Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Manea, după ruşinea cu Dudelange: ”Suntem bărbaţi, trebuie să ne asumăm. Au fost mai buni!”

Cristi Manea, după ruşinea cu Dudelange: ”Suntem bărbaţi, trebuie să ne asumăm. Au fost mai buni!”

UEFA Europa League

Comentarii

Cristi Manea a fost unul dintre cei care au avut curajul să iasă şi să vorbească după umilinţa cu Dudelange. CFR Cluj a fost eliminată din play-off-ul Europa League după ce a fost învinsă cu 5-2 la general de Dudelange, campioana Luxemburgului, care acum este pe penultimul loc în campionat.

CFR Cluj a suferit una dintre cele mai mari umilinţe din istoria fotbalului românesc. Campioana României a fost eliminată de Dudelange, campioana Luxemburgului. Cristi Manea recunoaşte cu fair-play că adversarul a meritat să se califice.

”Asta este, nu avem ce să facem. Trebuie să învăţăm din greşeli. Trebuia să fim mai atenţi şi, părerea mea, trebuia să marcă mai repede, pentru că am avut ocazii. Mie îmi pare rău pentru ce s-a întamplat la Malmo, pentru că acolo s-a jucat această participare europeană. Am fost mai buni ca ei. Trebuie să ne asumăm, suntem bărbaţi. Au fost mai buni, trebuie să recunoaştem, au profitat de greşelile noastre. Eu cred că suntem în creştere, dar asta este. Eu ştiam că sunt o echipă puternică, am văzut şi meciul cu Legia, n-a fost o întâmplare. Dar asta este, nu avem scuze. Nu mai avem ce face, ne asumăm, am pierdut, am fost slabi în această ”dublă”, a declarat Cristi Manea pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cristi maneacfr clujdudelangeeuropa league 

viewscnt
Articole similare