Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Manea, după victoria din amicalul cu Finlanda: ”Suntem foarte bucuroşi să am reuşit să-i facem un cadou lui Bogdan”

Cristi Manea, după victoria din amicalul cu Finlanda: ”Suntem foarte bucuroşi să am reuşit să-i facem un cadou lui Bogdan”
Comentarii

Cristian Manea, autorul unui gol la meciul amical România – Finlanda, scor 2-0, a declarat, marţi seară, că se bucură că el şi colegii săi i-au făcut un cadou lui Bogdan Lobonţ, pentru care a fost ultimul joc la prima reprezentativă.

“Suntem foarte bucuroşi să am reuşit să-i facem un cadou lui Bogdan. Mă înţeleg foarte bine cu toţi jucătorii din lot. Şi Bogdan Lobonţ este unul dintre cei mai buni priereni ai mei. Am crescut cu el, este unul dintre cei mai buni portari ai României”, a spus Manea la finalul partidei.

El a precizat că selecţionerul Cosmin Contra îi motivează foarte bine pe tricolori: “Cred că Mister ne motivează foarte mult, ne face să dăm sută la sută pe teren, să fim mult mai agresivi şi asta se simte”.

Manea, care a câştigat titlul cu CFR Cluj în acest an, a menţionat că îl bucură faptul că s-au văzut astfel roadele muncii sale. “Se văd roadele muncii noastre, am muncit foarte mult şi în sală şi pe treen. Sunt bucuros că acum văd şi eu că dacă munceşti şi îţi vezi de treabă se văd roadele”.

România a învins, marţi, la Ploieşti, cu scorul de 2-0 (1-0), reprezentativa Finlandei, într-o partidă amicală. Portarul Bogdan Lobonţ a intrat pe teren în minutul 87, în ultima sa apariţie pentru naţionala "tricoloră", în aplauzele întregii asistenţe de pe Stadionul Ilie Oană. El a primit banderola de căpitan odată ce a intrat pe teren.

Afla mai multe despre: nationala romanieicristi manea,  

viewscnt
Articole similare