Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Manea, mesaj pentru Petrescu: ”Am avut ce să învăţ de la el!” Cum a comentat sosirea lui Edward Iordănescu VIDEO

Cristi Manea, mesaj pentru Petrescu: ”Am avut ce să învăţ de la el!” Cum a comentat sosirea lui Edward Iordănescu VIDEO

CFR Cluj

Comentarii

Formaţia CFR Cluj a remizat, joi seară, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa ŢSKA Sofia, într-un meci din etapa a cincea a grupei A a Ligii Europa.


În celălalt meci din grupă, AS Roma a învins acasă, scor 3-1, echipa Young Boys Berna. Clujenii şi elveţienii vor lupta în ultima etapă pentru calificarea în 16-imile competiţiei: 

”Eu cred că puteam câştiga meciul de astăzi dacă ne intrau ocaziile pe care le-am avut, pentru că au fost destul de clare. Dar asta este, trebuie să mergem în Elveţia, să dăm totul pe teren şi să câştigăm, pentru că nu am pierdut nimic încă. Mergem acolo uniţi şi încrezători în victorie” a mărturisit Cristi Manea.

La fel ca Bălgrădean, Cristi Manea a avut un mesaj pentru fostul antrenor al clujenilor, Dan Petrescu: ”Vreau să îi mulţumesc în numele echipei, pentru că ne-a învăţat foarte multe lucruri. Cu el am câştigat atâtea trofee! Mie unul mi-a arătat foarte multe, fiind şi pe postul meu. Am avut ce învăţa de la el. Îi urez multă baftă, oriunde va merge sunt sigur că va reuşi. Nu mă aşteptam, dar aşa este fotbalul, trebuie să mergem înainte”

Aşa cum Telekom Sport a anunţat, Edward Iordănescu a bătut palma cu oficialii CFR-ului şi va fi următorul tehnician al campioanei: ”Oricine ar veni, noi vom da 100% pentru el şi pentru noi” a mărturisit Manea.

În ultima etapă, săptămâna viitoare, CFR Cluj va juca în deplasare cu Young Boys Berna şi ŢSKA Sofia va întâlni acasă AS Roma.

Clasamentul grupei este următorul: 1. AS Roma – 13 puncte, 2. Young Boys – 7 puncte, 3. CFR Cluj – 5 puncte, 4. ŢSKA Sofia – două puncte.

AS Roma este calificată în 16-imile Ligii Europa, iar ŢSKA nu mai are nicio şansă să acceadă în faza următoare.

 

Afla mai multe despre: cristi maneadan petrescu 

viewscnt
Articole similare