Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Manea şi-a făcut temele înaintea meciului cu Norvegia. La ce fotbalişti trebuie să fie atenţi tricolorii

Cristi Manea şi-a făcut temele înaintea meciului cu Norvegia. La ce fotbalişti trebuie să fie atenţi tricolorii
Comentarii

Cristi Manea a acordat un interviu pentru FRF în care a vorbit, printre altele, despre meciul din Liga Naţiunilor pe care îl va juca România contra Norvegiei şi despre înfrângerea suferită în faţa Islandei.

Manea a subliniat că deşi norvegienii au câţiva fotbalişti foarte buni, naţionala României are şansa ei la victorie, dacă tricolorii vor trata partida cu seriozitate.

”Eu cred că este un adversar foarte puternic, cu fotbalişti care joacă în campionate puternice. După cum îl ştiţi pe Haaland şi pe Odegaard. Mai este şi Joshua King, care este un fotbalist bun. Dar eu cred că dacă ne vom face jocul şi vom fi cel puţin la fel de serioşi, vom avea şansa noastră.”, a declarat Cristi Manea pentru FRF TV.

Întrebat care este adevărata faţă a României dintre meciurile cu Irlanda de Nord şi Austria, şi evoluţia arătată cu Islanda, Crisiti Manea a spus: ”Eu cred că cea de dinainte pentru că se poate întâmpla să pierzi un meci. După părerea mea, am avut şi puţină neşansă. Puteam să mai beneficiem de un penalty, dar asta este în fotbal. Azi eşti bun, mâine nu mai eşti bun.”.

 

Afla mai multe despre: cristi manearomanianorvegialiga natiunilor 

viewscnt
Articole similare