Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Pulhac, pesimist referitor la şansele ca Dinamo să redevină o echipă de top. Fostul căpitan al ”câinilor” trimite săgeţi către noua conducere

Cristi Pulhac, pesimist referitor la şansele ca Dinamo să redevină o echipă de top. Fostul căpitan al ”câinilor” trimite săgeţi către noua conducere

Dinamo București

Comentarii

Dinamo Bucureşti începe nouul sezon al Ligii 1, luni, pe teren propriu contra celor de la Hermannstadt.

Cristi Pulhac (36 de ani), fost fotbalist în ”Ştefan cel Mare”, este sceptic referitor la şansele lui Dinamo de a se bate la titlu cu FCSB, CFR şi Craiova.

Pulhac priveşte în acelaşi mod şi venirea investitorilor spanioli, care se străduiesc să-l aducă pe Cosmin Contra pe banca roş-albilor.

”Dinamo se poate bate la titlu doar în cinci-şase ani! Deocamdată, n-a văzut nimeni vreun act după venirea spaniolilor. Voi aţi văzut? Mai sunt multe lucruri de pus la punct. Sper din tot sufletul să înceapă cu dreptul noul sezon, după ce au avut noroc cu pandemia şi s-a oprit campionatul.

Dinamo are mare noroc cu nea Cornel (n.r. - Cornel Ţălnar), ştie bine ce înseamnă acest club, iar Gigi Mulţescu este un om ambiţios. Cred că nea Gigi nu va rămâne însă prea mult. Pentru a ajunge în play-off, Dinamo are nevoie de 11 jucători destul de buni, dar şi de 5 rezerve la acelaşi nivel. Pe lângă fotbaliştii tineri, din propria pepinieră, aşa cum am fost şi eu, îţi trebuie jucători cu experienţă, care au calitate foarte mare. Altfel, un fotbalist tânăr, promiţător, nu are cum să iasă în evidenţă.”, a spus fostul căpitan al lui Dinamo, potrivit ProSport.

Cristi Pulhac a strâns în tricoul lui Dinamo 204 meciuri, în toate competiţiile, pentru care a marcat de patru ori şi a oferit alte trei pase de gol.

Afla mai multe despre: dinamo bucurestidinamocristi pulhac 

viewscnt
Articole similare