Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Pustai a pus tunurile pe arbitrajul lui Colţescu, după meciul pierdut cu FC Voluntari: "Singurele incidente din cariera mea le-am avut cu acest domn"

Cristi Pustai a pus tunurile pe arbitrajul lui Colţescu, după meciul pierdut cu FC Voluntari: "Singurele incidente din cariera mea le-am avut cu acest domn"
Comentarii

FC Voluntari a învins-o, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1, pe Dunărea Călăraşi, în prima manşă a barajului pentru menţinerea/promovarea în Liga 1.

"Mă bucur ca am reuşit să câştigăm şi să avem o sansa in plus la mentinerea in prima liga. Am plecat cu sanse egale 50-50 si din fericire pentru noi cred ca avem acum un mic avantaj la meciul retur. Putem spune ca am intalnit un portar in mare forma si echipa lor a fost destul de arţăgoasă. Normal ca avem emotii, nu e un avantaj sa ne dea liniste pentru partida retur" , a declarat Alexandru Vlad.

"E o diferenţă evidenta, o diferenta de stare de spirit. Mai e un joc, dar şansele au devenit si mai mici. Ariel (n.r. Ariel Lopez) a primit roşu, pentru că domnul Colţescu, asa e el, un domn si are exces de zel. Singurele incidente din activitatea mea sportiva au fost cu acest om, sa nu-i zic domn, o sa-i zic arbitrul Colţescu" , a spus Cristi Pustai.

În celălalt meci al barajului de menţinere / promovare, CS Mioveni a remizat cu Hermannstadt, scor 0-0.

Meciurile retur sunt programate la 2 iunie.

FC Voluntari şi FC Hermannstadt au ajuns la baraj după ce au terminat play-out-ul Ligii I pe locul 7, respectiv pe locul 8. CS Mioveni a încheiat sezonul de Liga 2 pe locul 3, iar Dunărea Călăraşi pe locul 4.

Afla mai multe despre: pustaidunarea calarasi 

viewscnt
Articole similare