Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Pustai, de nerecunoscut la declaraţii. A făcut praf pe toată lumea: "Aş vrea să o văd pe Dinamo că joacă aşa şi în alte meciuri"

Cristi Pustai, de nerecunoscut la declaraţii. A făcut praf pe toată lumea: "Aş vrea să o văd pe Dinamo că joacă aşa şi în alte meciuri"

Fotbal

Comentarii

După două victorii consecutive în play-out-ul Ligii I, Gaz Metan Mediaş a pierdut meciul cu Dinamo. Echipa pregătită de Pustai a cedat, 2-3, iar acum aşteaptă meciul de acasă cu AFC Hermannstadt, în manşa a doua a semifinalelor Cupei României. În tur, sibienii s-au impus cu 1-0.

"Nu pot să comentez faza penalty-ului. Zic şi eu ce văd, ce e logic. Răzvan Pleşca a lovit mingea. Dacă al patrulea arbitru îmi spune mie că Nistor a lovit mingea, e contrar oricărei reguli de traiectorie. Oricum, mi-aş dori ca Dinamo să nu mai încerce experimente cu alte echipe, pentru că poate strica această competiţie.
 
Dinamo a avut altă atitudine aici la Mediaş. Aşa şi trebuie, dar mi-aş fi dorit ca asta să se fi întâmplat şi cu Sepsi sau cu Juventus. Mi-aş fi dorit să fi câştigate Dinamo şi acele meciuri. Acum nu mai era această înfrângere atât de dureroasă.
 
Joi, sper să aliniez o echipă care să învingă Sibiul. Ne dorim să ajungem în finală. E bine şi că am fost respectaţi. Noi jucăm joi seara, apoi duminică la prânz. Măcar avem 48 de ore. Asta e bine. Avem 48 de ore între cele două jocuri. Sper măcar ca la meciul de la Chiajna să vină o furtună şi să nu mai fie foarte cald la ora aia" , a declarat Cristi Pustai pentru Telekom Sport.
 
La doar trei zile după meciul cu AFC Hermannstadt, Gaz Metan Mediaş va merge la Concordia Chiajna pentru meciul din etapa a 9-a din play-out. Partida va fi duminică, de la ora 13:00, în direct la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: pustairazvan plescanistordinamochiajna 

viewscnt
Articole similare