Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Pustai, dezamăgit după ce a ratat promovarea în Liga 1: ”Am vrut să facem performanţă, dar atât s-a putut”. Tehnicianul şi-a anunţat plecarea

Cristi Pustai, dezamăgit după ce a ratat promovarea în Liga 1: ”Am vrut să facem performanţă, dar atât s-a putut”. Tehnicianul şi-a anunţat plecarea

Superliga

Comentarii

FC Voluntari a învins-o pe Dunărea Călăraşi în barajul de promovare în Liga 1, după ce a câştigat ambele manşe, 2-1 în deplasare şi 4-0 acasă.

În ciuda problemelor financiare majore de la club, jucătorii fiind neplătiţi de luni întregi, Dunărea Călăraşi a reuşit să prindă barajul de promovare. Aflată pe poziţia a doua după sezonul regulat, dar pe a patra după play-off, echipa nu a putut trece de Voluntari şi obţine poziţia în Liga 1.

În urma dublei manşe cu ilfovenii, Cristi Pustai nu şi-a putut ascunde dezamăgirea. Antrenorul Dunării a recunoscut că şi-ar fi dorit mai mult de la acest baraj, dar adversarii au fost net superiori. În plus, tehnicianul a dezvăluit că va părăsi clubul în zilele următoare, la expirarea contractului său.

Cristi Pustai, dezamăgit după ce a ratat promovarea în Liga 1

”Am zis că o să ne vindem scump pielea, dar am şi spus că detaliile contează. Dacă la 1-0 era un rezultat pe care sa puteam să-l întoarcem, la 2-0 a fost foarte greu. Oricum s-a văzut diferenţa dintre cele două echipe, dar eu cred că aşa, per ansamblu, e cam drastic scorul.

Le-am zis să fie mândri că au ajuns până aici. N-am putut să realizăm mai mult, aşa a fost conjunctura. Problema a fost în momentul în care noi am terminat sezonul regulat pe locul doi. Atunci dacă se intervenea şi se făceau nişte eforturi... adică să termini pe locul doi, adică pe loc de promovare directă, e o mândrie pentru orice echipă.

Acolo am început să fim oscilanţi, să ne pregătim mai cu greutate, pentru că s-au adunat nişte probleme. Şi financiare şi altele au contribuit, nu numai problema strict financiară. Cu toţii am vrut să facem performanţă, dar atât s-a putut.

(n.r. acesta a fost ultimul meci al dumneavoastră la Dunărea?) Da, mi se încheie contractul şi... (n.r. şi nu-l veţi prelungi?) Nu, nu, nu, o să merg acasă şi o să-mi iau o săptămână, două de vacanţă şi... deocamdată nimic concret”, a declarat Cristi Pustai.

Afla mai multe despre: liga 1baraj promovarefc voluntaridunărea călăraşi 

viewscnt
Articole similare