Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Pustai, după Timişoara-Gaz Metan 0-0: "Azi am pierdut un punct!" Cum a ajuns "Profesorul" la această concluzie

Cristi Pustai, după Timişoara-Gaz Metan 0-0: "Azi am pierdut un punct!" Cum a ajuns "Profesorul" la această concluzie

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristi Pustai, crede că formaţia sa ar fi meritat să câştige meciul cu ACS Poli Timişoara, încheiat la egalitate, scor 0-0.

"Punctele în play-out sunt foarte importante, nu se mai înjumătăţesc, sunt curate. Azi s-a pierdut un punct. S-a pierdut un punct, pentru că fiecare echipă a luat câte un punct. Eu zic că noi am pierdut mai mult, pentru că am fost echipa mai matură. Şi tactic, am aşteptat, am avut răbdare, am plecat tot timpul pe contraatac. Am avut nişte ratări inexplicabile. Popovici din doi metri, Olaru, iarăşi, singur dă pe lângă poartă, Tîrcoveanu, la fel, singur, dă pe lângă poartă. Punctul culminant la balul ăsta mascat a fost acel 11 metri pe care l-am ratat şi am ratat o şansă mare să ne desprindem şi să vedem luminiţa de le la capăt mai devreme de finalul campionatului. Dar se pare că aşa vrea Cel de sus, să stăm cu sufletul la gură, să trăim la limită orice meci şi să se decidă echipa care merge la baraj în ultima etapă", a spus Pustai, la Telekom Sport.

Tenicianul în vârstă de 50 de ani crede că Poli Timişoara va fi cea de-a doua echipă retrogradată în liga secundă, după Juventus Bucureşti.

"Cu respect faţă de Timişoara, pentru că mi-a plăcut de fiecare dată să vin aici în Banat. Trecând pe holul ăsta îţi dau lacrimile, când vezi că acest stadion e gol şi câtă lume vine acm la fotbal. Cred că şansele lor sunt foarte mici, pentru că din echipele care se luptă ei sunt cei care au beneficiat de rotunjire şi au programul cel mai greu. Au un program infernal. E greu ca Timişoara să ne mai ajungă", a adăugat Pustai.

ACS Poli Timişoara a remizat, luni, pe teren propriu, scor 0-0, cu Gaz Metan Mediaş, în ultimul meci al etapei a XI-a a play-out-ului Ligii I. Şeroni l-a faultat pe Rondon în careu, în minutul 90. Rosado a executat penaltiul, după vreo două minute de proteste ale gazdelor, şi a trimis balonul peste poarta lui Straton. La ultima fază, gazdele au cerut penalti, dar Haţegan a lăsat jocul să continue.

Afla mai multe despre: pustaimediastimisoara 

viewscnt
Articole similare