Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Săpunaru a făcut plângere penală împotriva lui Marin Condescu! Ce a reclamat fotbalistul Rapidului

Cristi Săpunaru a făcut plângere penală împotriva lui Marin Condescu! Ce a reclamat fotbalistul Rapidului

Fotbal

Comentarii

Cristi Săpunaru a fost implicat în scandalul de la Pandurii Târgu Jiu, declanşat de Marin Condescu.

Fotbalistul Rapidului a fost uimit când a aflat că numele lui se află pe o listă a membrilor asociaţi, fără acordul său. Fundaşul a negat respectiva informaţie, mai ales că prin apariţia în acel organism, el este obligat să renunţe la o parte din banii pe care trebuie să îi încaseze de la echipă. 

”Săpunaru i-a cerut explicaţii lui Condescu, iar cel din urmă l-a tăiat, pur şi simplu, cu pixul de pe lista în cauză, pe motiv de incompatibilitate. Condescu nu i-a oferit alte explicaţii lui Săpunaru, care reclamă acum: fals, uz de fals şi folosirea datelor cu caracter personal fără acordul său.

Săpunaru a informat atât scris, prin email, cât şi telefonic pe membrii asociaţi de la Pandurii dar şi pe lichidatorul judiciar că cererea înregistrată la Pandurii nu îi aparţine, seria şi numărul de pe buletin sunt altele (nr. acesta schimbându-şi între timp buletinul), iar semnătura nu îi aparţine. Drept urmare, Săpunaru a anunţat că va face plângere penală împotriva lui Condescu”, susţin jurnaliştii de la gorjexpress.ro.

Edi Iordănescu, o nouă precizare în scandalul cu Condescu

”Aceasta este ultima precizare şi ultimul comentariu pe care îl fac în legătură cu subiectul “Condescu”. 

După acest moment, totul va fi preluat de avocaţii care mă reprezintă. 

Nu vom avea poziţii oficiale în spaţiul public, vom aştepta să-şi termine “tirada” dl Condescu, după care vom decide paşii următori. Constat cu stupoare că imaginaţia dlui. Condescu atinge cote maxime. Insinuează că eu l-am îndepărtat pe dl Pârvulescu din calitate de preşedinte executiv al Pandurilor.

Menţionez faptul că atunci când eu am fost adus la Tg Jiu, clubul Pandurii nu avea, cel puţin scriptic, preşedinte executiv. Acesta a fost de altfel şi unul dintre motivele pentru care la conferinţa de prezentare au fost şi reprezentanţi ai politicului local. Erau oameni care susţineau deja de mult timp clubul şi factori de decizie ai clubului. Chiar subliniez faptul că domniile lor au dorit mereu binele clubului şi au ajutat foarte mult echipa în timp. 

Nu cred că trebuia să refuz conferinţa de prezentare, pe de-o parte fiind obligaţia mea contractuală, iar pe de altă parte am considerat ca fiind un lucru normal şi firesc să fiu prezentat de factorii de decizie.  

La negocierile premergătoare semnării contractului, mi s-a prezentat situaţia la nivelul executivului, iar pentru că postul de preşedinte executiv era vacant, a fost întocmită o listă cu 3 posibili candidaţi pe care factorii de decizie îi luau în calcul pentru numire, listă care mi-a fost prezentată şi mie. 

Pe această listă se afla şi dl. Pârvulescu. Fiind întrebat, am spus că mi-ar plăcea foarte mult să colaborez cu dânsul, întrucât avea foarte multă experienţă, fusese şi în trecut la Pandurii şi produsese performanţe frumoase. Îl consideram (şi îl consider) un conducător foarte competent, care cunoştea foarte bine grupul de jucători şi, ţinând cont că echipa era pe loc retrogradabil şi urmau să ”pice” 6 echipe (atunci s-a modificat sistemul competiţional), am considerat că venirea dânsului poate avea un impact pozitiv, imediat. 

Aproximativ 3 luni mai târziu, dl. Pârvulescu a părăsit clubul, fără ca eu să am o contribuţie sau un cuvânt de spus în acest sens. 

Cred cu tărie în integritatea dlui Pârvulescu şi sunt sigur că a fost şi este un conducător drept şi competitiv si mai cred că e nevoie de o logică simplă să înţelegi că antrenorul, ca şi angajat al clubului, nu poate participa în vreun fel la o decizie de înlocuire a conducerii executive. 

Mai mult decât atât, în următoarele aproximativ două luni şi jumătate, până la finalul sezonului, echipa a rămas fără preşedinte executiv şi mărturisesc că a fost o perioadă cumplit de dificilă pentru mine, staff şi jucători, pentru că exista riscul major al retrogradării, iar clubul avea nevoie de conducere, de linişte şi de stabilitate.

Narcis Răducan a venit aproximativ 3 luni mai târziu, la începutul sezonului următor, după ce echipa s-a salvat de la retrogradare, ales, la fel ca şi Dl. Pârvulescu, de către factorii de decizie dintr-o listă de 3-4 nume. E normal să mă bucur că s-a realizat acea mutare, pentru că împreună am produs performanţe istorice pentru Pandurii.

Referitor la situaţia financiară în care a ajuns Pandurii, lucrurile sunt foarte simple şi clare. La mijlocul sezonului, ca urmare a unei decizii a organelor de conducere, Complexul Energetic Oltenia, principalul membru cotizant şi susţinător al clubului, a oprit în totalitate finanţarea. De aici diferenţa de aproximativ 60% din bugetul anual. Performanţele echipei au atras fonduri, dar nu suficiente pentru a putea susţine financiar clubul pe termen lung şi pentru a acoperi diferenţa de buget, fapt ce a dus, un an şi jumătate mai târziu, la blocajul financiar. 

Afirm încă o dată că Pandurii a reprezentat şi reprezintă pentru mine o parte frumoasă a vieţii şi carierei mele, şi că, deşi mă întristează atacul imoral şi nejustificat al dlui. Condescu, acesta nu poate să ştirbească respectul pe care îl port Clubului şi suporterilor săi”, a scris Edi Iordănescu, pe contul personal de Facebook. 

Afla mai multe despre: săpunaru-pandurii-condescu 

viewscnt
Articole similare