Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Săpunaru a mers să ceară explicaţii ultraşilor FCSB-ului. VIDEO | Ce s-a întâmplat mai departe. Imagini nedifuzate: ”E normal să le arăt şi eu semne frumoase”

Cristi Săpunaru a mers să ceară explicaţii ultraşilor FCSB-ului. VIDEO | Ce s-a întâmplat mai departe. Imagini nedifuzate: ”E normal să le arăt şi eu semne frumoase”

Superliga

Comentarii

Câţiva ultraşi din galeria FCSB-ului au încercat să se ia la bătaie cu un grup de suporteri ai Rapidului, care se aflau la tribuna a doua. Cristi Săpunaru a intervenit şi el în conflict şi i-a înjurat pe cei din galeria FCSB-ului.

Derby-ul Rapid - FCSB, scor 1-0, a început cu incidente în tribune. Înainte de fluierul de start, câţiva suporteri ai FCSB-ului şi ai Rapidului au încercat să se ia la bătaie.

Mai mulţi ultraşi au pătruns în zona-tampon şi au încercat să-şi împartă pumni, însă intervenţia stewarzilor şi jandarmilor a fost destul de eficient.

Cristi Săpunaru a intervenit şi el în conflict şi le-a cerut explicaţii celor din galeria FCSB-ului, cărora le-a transmis că ei ar trebui să se dueleze cu cei din peluza Rapidului, nu cu simpli spectatori din tribune.

Imagini nedifuzate. Săpunaru, înjurături în faţa galeriei FCSB-ului, după incidentele din tribune

Chiar înainte de începutul meciului, în tribunele de pe National Arena au avut loc câteva incidente între suporteri. Mai mulţi fani ai Rapidului şi ai FCSB-ului au pătruns în zona-tampon şi au încercat să se ia la bătaie.

Aceştia au aruncat cu obiecte şi au încercat să spargă cordonul de stewarzi. Până la urmă, intervenţia forţelor de ordine a calmat spiritele.

În acea zonă a venit şi Cristi Săpunaru, cel care se afla la încălzire. Căpitanul Rapidului a mers în dreptul galeriei FCSB-ului şi le-a reproşat că ei ar trebui să-şi poarte războaiele cu peluza giuleştenilor, nu cu simpli spectatori.

A urmat apoi un schimb de înjurături între Cristi Săpunaru şi ultraşii FCSB-ului. La final, fundaşul Rapidului a povestit toată scena:

”N-am avut nimic de împărţit. Singura chestie e că intrau să bată oameni în tribuna a doua, unde sunt copiii. Ne smardoim cu copiii, ce dracu'?

E un derby, e normal să mă înjure, e normal să le arăt şi eu semne frumoase, asta este, d-asta sunt jucători care iubesc anumite echipe şi suporteri care iubesc alte echipe”, a declarat Cristi Săpunaru.

Rapid s-a impus cu 1-0 în derby-ul cu FCSB. Unicul gol al meciului a fost înscris de Vinicius, în minutul 39, când a deviat în propria poartă o centrare venită de pe partea dreaptă.

Afla mai multe despre: sapunaru 

viewscnt
Articole similare