Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Săpunaru a pus punctul pe ”i”: ”Două Craiove, lupta dintre Steaua şi FCSB, au făcut rău fotbalului românesc!”

Cristi Săpunaru a pus punctul pe ”i”: ”Două Craiove, lupta dintre Steaua şi FCSB, au făcut rău fotbalului românesc!”

Superliga

Comentarii

Cristi Săpunaru a revenit în Liga I şi este extrem de deranjat de luptele de putere care se duc în fotbalul românesc.

Cristi Săpunaru a pus punctul pe ”i”: ”Două Craiove, lupta dintre Steaua şi FCSB.. Au făcut rău fotbalului românesc!”. Părerea fundaşului 

CSA Steaua îşi continuă razboiul cu FCSB în disputa identitară. La fel se întâmplă şi la olteni, unde au apărut două echipe în Liga I. Pe de o parte este Universitatea Craiova a lui Mihai Rotaru, iar la polul opus se află FCU Craiova a lui Adrian Mititelu.

Oltenii s-au împărţit în două tabere şi se anunţă un duel încins în actualul sezon când cele două echipe vor da piept.

Cristi Săpunaru, experimentatul fundaşul de la Rapid, a revenit în primul eşalon românesc şi a mărturisit că nu vede bine lupta aceasta dintre două echipe din acelaşi oraş.

La conferinţa de presă premergătoare partidei cu Chindia Târgovişte, Săpunaru a pus punctul pe i şi într-u moment de sinceritatea a declarat: „Mai lipsesc câteva echipe de tradiţie din Liga I, de exemplu, U Cluj, Petrolul. Trebuie să le dea de gândit. Jucăm cu Craiova, dar care o să fie Craiova? Palmareul e ceva fictiv, unde sunt suporterii acolo e totul!

Care e adevărata Steaua dintre aia din Liga 2 şi FCSB? Păi dacă zic ceva îi supăr pe unii, daca zic altceva îi supăr pe alţii. Nu ştiu. Întrebaţi pe altcineva, pe ei. N-am văzut să retrogradeze Steaua, a rămas în acelaşi campionat. Eu n-am nimic cu suporterii Armatei, dar s-au împărţit două echipe. Armata o să trebuiască să dea clubul către un privat, peste 6 ani o să se ducă să ia clubul înapoi?

Dacă tot împărţim echipele, unde o să mai fie plăcerea? Mie mi se pare ciudat!”

Doamne-fereşte se întâmplă şi la Dinamo, la noi tot la fel, se vorbeşte de AFC, NFC, UFC (n.r. - se referă la AFC Rapid, clubul din Liga 4). 

Până la urmă vrem o echipă.. Ori vrem să avem o echipă, iar suporterii să ţină cu o singură echipă, ori să ne împărţim în 100.000 de echipe? Dacă tot împărţim echipele, unde o să mai fie plăcerea? Mie mi se pare ciudat şi cine face aşa ceva trebuie să se gândească bine ce rău au făcut fotbalului românesc”.

Ce obiectiv are Rapid după revenirea în Liga 1: "Abia de anul următor sperăm la mai multe, la mult mai multe"

Afla mai multe despre: csa steauafcsbcristi sapunarurapid 

viewscnt
Articole similare