Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Săpunaru, declaraţie de dragoste pentru fanii giuleşteni: ”Rapidiştilor le-a fost dor de Liga 1. Le mulţumim, sunt cea mai mare parte din echipă”

Cristi Săpunaru, declaraţie de dragoste pentru fanii giuleşteni: ”Rapidiştilor le-a fost dor de Liga 1. Le mulţumim, sunt cea mai mare parte din echipă”

Fotbal intern

Comentarii

Rapid a debutat cu victorie la revenirea în Liga 1, scor 1-0, în faţa Chindiei. La partidă, care s-a ţinut pe Arena Naţională, au fost prezenţi 15 mii de giuleşteni.

Rapid a debutat cu victorie la revenirea în Liga 1, după ce a trecut de Chindia, scor 1-0. Bălan a marcat unicul gol al partidei, în minutul 57, şi a adus toate cele trei puncte în Giuleşti. Deşi a învins una dintre revelaţiile sezonului trecut în prima etapă, principalul obiectiv al formaţiei ”alb-vişinii” rămâne salvarea de la retrogradare.

Acest lucru este confirmat şi de repatriatul şi căpitanul Săpunaru. Fundaşul de 37 de ani a revenit ”acasă” după ani buni şi a primit imediat banderola. Fostul internaţional român a fost extaziat de prezenţa fanilor la meci, subliniind că prezenţa lor, permisă din nou, este foarte importantă..

Cristi Săpunaru, declaraţie de dragoste pentru fanii giuleşteni

”În meci am strigat, la final nu prea. Dacă era stadionul fara restricţii, era plin. Rapidiştilor le-a fost dor de Liga 1. Le mulţumim că au fost alături de noi şi sunt cea mai mare parte din echipa asta.

(n.r despre torţele aruncate de suporteri) M-am dus la mişto... ăsta e fotbalul şi sunt suporterii, trebuie să-i înţelegem şi pe ei. I-am ţinut departe aproape doi ani şi acum că vine Delta (n.r. varianta Delta a Covdiului), ferească Dumnezeu, iar îi ţinem”, a declarat Cristi Săpunaru.

Afla mai multe despre: rapidrapid chindiacristi săpunaruliga 1 

viewscnt
Articole similare