Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Săpunaru, moment de sinceritate: „N-am eu ce să caut la Dinamo sau Steaua. Nu mă interesează banii, nu îi iei pe lumea cealaltă”

Cristi Săpunaru, moment de sinceritate: „N-am eu ce să caut la Dinamo sau Steaua. Nu mă interesează banii, nu îi iei pe lumea cealaltă”

Superliga

Comentarii

Cristi Săpunaru (37 de ani) s-a întors în Liga I, la Rapid, echipa lui de suflet.

Rapidul s-a întors după şase ani în Liga I. Giuleştenii l-au adus pe Cristi Săpunaru, unul dintre jucătorii care au scris istorie pentru Rapid.

Săpunaru recunoaşte că a avut şi alte oferte din Liga I, însă nu şi-ar trăda niciodată echipa de suflet: Rapid!

„Au fost propuneri, dar nu mă interesează. De la Dinamo, când a fost nea Ando antrenor. Am avut o relaţie foarte bună cu dânsul la Rapid, dar l-am refuzat politicos. Nu pot! N-am ce să caut eu la Dinamo şi la Steaua. Iar prima ofertă, când a fost celebrul transfer al meu şi-al lui Griffiths, de la FC Naţional.

Oferta era pentru el, dar domnul Iacob a zis să plecăm împreună, şi-a venit oferta de la Steaua. Nu sunt de interes pentru mine aceste oferte”, a declarat Cristi Săpunaru la emisiunea ”Prietenii lui Ovidiu”.

Când plecăm, nu plecăm cu bani la noi... Un costum să fie frumos!”

Întrebat despre partea financiară, fundaşul a declarat: „N-am pierdut nimic financiar. M-am întors acasă, lângă familie, lângă suporterii pe care-i iubesc. Nu sunt numai banii în viaţa asta care m-ar face fericit, nu mă interesează. Când plecăm, nu plecăm cu bani la noi... Un costum să fie frumos!”.

Săpunaru a semnat un contract cu Rapid valabil 2 ani.

Cristi Săpunaru a fost al 6-lea transfer făcut de Rapid în această vară, după Dragoş Grigore, Nicolae Carnat, Alexandru Albu, Claudiu Belu şi Ljuban Crepulja.

Gica Hagi este pregătit să înfrunte Rapidul: „Se anunţă un meci frumos”. Cum vede duelul galeriilor

Afla mai multe despre: rapidcristi sapunaru 

viewscnt
Articole similare