Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Tănase după înfrângerea în faţa campioanei: ”CFR e una dintre favoritele la titlu. Dar, atenţie la FCSB cu Iordănescu!”

Cristi Tănase după înfrângerea în faţa campioanei: ”CFR e una dintre favoritele la titlu. Dar, atenţie la FCSB cu Iordănescu!”

FC Argeș

Comentarii

CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FC Argeş, întrr-un meci din etapa a şasea a Ligii 1.

Singurul gol al meciului a fost marcat de Bilel Omrani în minutul 30 al meciului. Unul dintre cei mai experimentaţi jucători ai piteştenilor, Cristi Tănase a explicat după meci:

”Per total, cred că nu meritam să pierdem în seara asta. CFR, în această seară, cred că decât golul l-a avut în plus. Am crezut că putem să marcăm şi să egalăm, dar din păcate nu am putut. CFR are într-adevăr echipă bună şi asta s-a văzut la finalul partidei. Cred că oboseala s-a văzut în partea a doua, pentru că această repriză a fost a noastră” a spus Cristi Tănase, după meci.

Fost jucător la FCSB, Tănase o vede pe CFR una dintre candidatele la titlu, dar are încredere în echipa preluată de Edward Iordănescu, pe care îl vede drept un mare atu în lupta pentru primul loc în Liga 1: ”Eu cred că au şanse mari la titlu, dar şi FCSB după venirea lui Edward Iordănescu are şanse mari” a mai spus Cristi Tănase.

Afla mai multe despre: cristi tănase 

viewscnt
Articole similare