Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristian Bălgrădean, la primele declaraţii după ce a lăsat FCSB pentru CFR Cluj: "Asta a fost mai important. 99% dintre fotbalişti făceau la fel"

Cristian Bălgrădean, la primele declaraţii după ce a lăsat FCSB pentru CFR Cluj: "Asta a fost mai important. 99% dintre fotbalişti făceau la fel"

CFR Cluj

Comentarii

Portarul titular al lui CFR Cluj, Cristian Bălgrădean, a vorbit pentru prima dată despre cum a ales să semneze cu CFR Cluj.

VIDEO | Academica Clinceni - CFR Cluj 1-2  (Cebotaru 47 / Costache 15, Petrila 75)

"Îmi era dor de fotbal, după ce am stat şase luni, dar cel mai important e că am reuşit să câştigăm în această seară. De mâine ne putem gândi la meciul cu Dinamo Zagreb. Îmi lipseau jocurile de atâta timp. O perioadă destul de grea pentru mine. Dar am trecut cu bine peste ea şi sper să continui pe aceeaşi linie", a declarat Cristian Bălgrădean.

Fostul portar al FCSB a rememorat şi ultimele luni în care a fost pedepsit la FCSB: "Nu aş vrea să mai vorbesc despre acea perioadă. Am stat doi ani de zile acolo, a fost ok, nu m-am certat cu nimeni, deci pentru mine nu e nicio problemă. Decât că am semnat cu rivala şi atâta tot. Cred că 99% dintre fotbalişti făceau la fel cum făceau eu.

Nu aş vrea să divulg cu ce au venit în plus. Mai importantă a fost şi partea financiară, cu siguranţă. Şi, în primul rând, Steaua (n.r. - FCSB) nu mi-a propus prelungirea contractului", a mai spus portarul titular al lui CFR Cluj. 

În urmă cu câteva luni, Cristian Bălgrădean s-a transformat din erou în inamic la FCSB, după ce a ales să semneze pe ascuns cu CFR Cluj. Fotbalistul se afla în ultimele şase luni de contract şi se putea înţelege cu oricine, dar Gigi Becali îi reproşează că nu a fost anunţat. 

Omul de afaceri a dezvăluit că FCSB putea fi pusă într-o situaţie stânjenitoare la meciul direct cu CFR Cluj: 

"Păi eu pot să cred că un om poate să facă ce a făcut Bălgrădean. Eu nici acum nu pot să cred aşa ceva. Ce poţi să faci în situaţii din astea? Dacă nu venea la Marriott o persoană să-mi spună, eu îl lăsam să apere şi cu CFR-ul", a spus Becali, pentru AntenaSport.

Afla mai multe despre: cristian balgradeancfr clujfcsb 

viewscnt
Articole similare