Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristian Bălgrădean, resemnat după înfrângerea cu AZ Alkmaar: ”Din păcate, la noi nu se mai poate”

Cristian Bălgrădean, resemnat după înfrângerea cu AZ Alkmaar: ”Din păcate, la noi nu se mai poate”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a pierdut duelul cu AZ Alkmaar, din a patra etapă a grupelor Conference League, scor 0-2.

După ce s-a impus la Cluj, AZ Alkmaar a reuşit să câştige şi returul cu CFR, scor 2-0. Batavii au deschis scorul rapid şi au dominat jocul, deşi ardelenii ar fi putut egala în câteva rânduri.

Înainte de al doile gol, Deac a lovit bara, iar fotbaliştii lui Dan Petrescu au mai ratat câteva ocazii, însă, în final, rezultatul a fost unul corect.

După meci, Bălgrădean a rescunoscut că gazdele meritau victoria şi a afirmat că la CFR ”nu se mai poate”, concluzionând că este cel mai slab parcurs al campioanei României în cupele europene.

Cristian Bălgrădean, resemnat după înfrângerea cu AZ Alkmaar

Într-adevăr am luat un gol foarte repede şi probabil că acolo s-a rupt, dar au mai avut ocazii pe parcursul jocului, am avut şi noi ocazia aia mare a lui Cipri, şutul ăla bară, poate-poate meritam un punct, dar na.

Poate acum sunt subiectiv, o să revedem meciul şi nu vreau să spun prostii. Alkmaar a fost de la început principala candidată la primul loc, i-am vizionat, ştiam ce pot, au avut şi avantajul terenului propriu, suporteri în spate, o atmosferă senzaţională.

Din păcate, la noi nu se mai poate. Gazonul impecabil, noi am încercat să jucăm jocul nostru, acum nu ne rămâne decât să ne gândim la meciul de duminică, cu Dinamo.

Este cea mai slabă prestaţie europeană a CFR-ului, mai sunt două meciuri în grupă, şansele sunt foarte mici, dacă reuşim să învingem în ambele jocuri, putem spera la calificare.

Dar şansele sunt mici.  Atmosfera în vestiar nu are cum să fie bună după ce pierzi, e normal, e dezamăgire, dar nu ne rămâne decât să trecem peste acest joc”, a declarat Bălgrădean, conform sport.ro.

Afla mai multe despre: conference leaguecristi bălgrădeancfr clujaz alkmaar cfr 

viewscnt
Articole similare