Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristian Costin, eliminat din greşeală împotriva Rapidului? ”Când i-am zis arbitrului că mai am un galben, a rămas aşa...”

Cristian Costin, eliminat din greşeală împotriva Rapidului? ”Când i-am zis arbitrului că mai am un galben, a rămas aşa...”

FC Voluntari

Comentarii

Voluntari a reuşit să o învingă, în deplasare, pe Rapid, scor 1-0, însă meciul s-a sfârşit cu scântei. În minutul 85, Cristian Costin a fost eliminat după ce a încasat al doilea cartonaş galben.

Voluntari a continuat forma sa bună, iar Rapid seria slabă, vineri seara, la confruntarea directă dintre cele două. Ilfovenii s-au impus cu 1-0, graţie golului marcat de Raţă, în minutul 24. Un meci lipsit de prea mult spectacol, partida s-a încins pe final, când Costina  fost eliminat pentru al doilea galben.

Mijlocaşul se afla pe marginea terenului pentru a repune din aut, trăgând cât putea de timp pentru formaţia sa. Un membru din stafful Rapidului i-a transmis să nu mai facă acest lucru, iar cei doi au avut un schimb de replici, în urma căruia Costin a fost eliminat. Fotbalistul Voluntariului a povestit că arbitrul a fost surprins când a auzit că era al doilea galben al său.

Cristian Costin, eliminat din greşeală împotriva Rapidului?

Din păcate, nu mă pot bucura de victorie din cauza acestui cartonaş roşu. Nu înţeleg de ce l-am luat. Mi s-a spus că am vorbit cu banca adversă, dar a fost un schimb de replici perfect normal. Voicu (n.r. Ionuţ Voicu, delegatul Rapidului) mi-a zis «Haide, ia mingea mai repede şi joacă, nu mai trage de timp».

Eu i-am zis «Voicu, şi tu făceai la fel când jucai fotbal şi era 1-0». A fost un schimb perfect normal. Dacă se dă al doilea galben pentru asta, ar trebui să se dea la jumătate din echipă, cred. La momentul respectiv a fost adrenalina, toată lumea îl întreba pe arbitru pentru ce a dat. I-am zis «Dar e al doilea...».

Sincer, nu cred că ştia că mai am un galben. Când i-am spus că mai am unul, a rămas puţin aşa... Asta e, mi-ar plăcea să nu se mai greşească aşa. Te scoate din ritm, stai un joc, vine pauza, practic stai 2-3 săptămâni. Nu e deloc ok să plăteşti pentru o anumită greşeală.

(n.r. Arbitrul) Nu acceptă, nu sunt un tip care vorbeşte urât... Sunt corect. Când eşti un băiat corect, aştepţi să fie şi ceilalţi la fel. Îi pui o simplă întrebare şi nu vrea să dialogheze deloc cu tine. Asta e cel mai rău, că nu ai ce să faci.

Nu vreau să spun că (n.r. arbitrii) sunt aroganţi, dar mi-ar plăcea să îi întrebaţi pe ei. Am vrut să-l întreb pentru ce am luat al doilea galben, după meci, şi mi-a spus «Te rog frumos să pleci de aici!»”, a declarat Cristian Costin.

Afla mai multe despre: cristian costinrapidfc voluntarirapid voluntari 

viewscnt
Articole similare