Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristian Moldovan, membru al staff-ului tehnic al CFR Cluj: ”M-am consultat cu Dan Petrescu. Ne mulţumeam şi cu un egal”

Cristian Moldovan, membru al staff-ului tehnic al CFR Cluj: ”M-am consultat cu Dan Petrescu. Ne mulţumeam şi cu un egal”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a continuat începutul perfect de campionat şi în etapa a şaptea, după ce a trecut cu uşurinţă de FCSB, scor 4-1.

FCSB a fost umilită de CFR la revenirea lui Edi Iordănescu în Gruia. Omrani, Sigurjonsson, Deac şi Alibec au adus victoria campioanei, care nici nu avea un antrenor principal în momentul partidei. În urma meciului, Cristian Moldovan, membru al staff-ului ardelenilor, a discutat despre meci.

Acesta a recunoscut că echipa s-ar fi mulţumit şi cu un egal înaintea confruntării, recunoscând că s-a consultat cu diverse persoane înaintea partidei. În plus, acesta le-a atribuit întreg meritul jucătorilor săi, felicitându-i pentru rezultatul senzaţional reuşit.

Cristian Moldovan, membru al staff-ului tehnic al CFR Cluj

"A fost foarte complicat să pregătim această partidă. Când am văzut şi condiţiile meteo am zis că toate sunt împotriva noastră, că o să ne fie foarte greu. Băieţii au fost minunaţi, caractere incredibile, cu ei trebuie să vorbiţi, nu cu mine.

M-am consultat cu Dan Petrescu, m-am consultat cu altă lume, cu prieteni, ne-am ajutat împreună cu cine a putut să ne dea un sfat şi a ieşit bine. Eu le-am spus de spirit, de atitudine, cum intrăm în teren, mentalitatea de învingători, sunt campioni doar împreună.

Am încercat să le transmitem şi plăcerea de a juca fotbal, pentru public, care a fost alături de noi încă de la încălzire. A fost totul perfect în seara asta. (n.r. - dacă poate cineva să învingă CFR) Cu siguranţă, sunt echipe mult mai bune ca noi, dar nu ştiu dacă sunt în campionatul nostru, nu cred.

Avem un moment bun acum, în campionat. (n.r. - dacă era mulţumit cu un egal) Sincer, da! Azi a fost CFR o echipă bună, băieţii au jucat incredibil", a declarat Cristian Moldovan.

Afla mai multe despre: cfr clujfcsbcristian moldovancfr fcsb 

viewscnt
Articole similare