Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristian Neguţ, eroul Chindiei în meciul cu Viitorul: "O seară perfectă!" De când nu mai marcase două goluri într-un meci şi ce spune despre lupta pentru supravieţuire

Cristian Neguţ, eroul Chindiei în meciul cu Viitorul: "O seară perfectă!" De când nu mai marcase două goluri într-un meci şi ce spune despre lupta pentru supravieţuire

Farul Constanța

Comentarii

Cristian Neguţ a marcat ambele goluri ale succesului pe care Chindia l-a obţinut, miercuri seară, în faţa Viitorului.

"Ultima dată la Liga 2 am reuşit să marchez două goluri într-un meci oficial. Mă bucur că azi am reuşit această performanţă. Aveam ca de aer nevoie de punctele astea. După perioada asta grea am început cu dreptul. Sunt foarte fericit.

Da, pot spune că e seara perfectă. Îmi doresc din tot sufletul să o ţinem aşa cât mai multe meciuri pentru că avem nevoie de victorii de acum încolo.

A fost un pic mai greu decât de obicei. Nu am avut timp pentru pregătire, dar trebuie să ne adaptăm, asta este. Este mai greu pentru suporteri, dar ne descurcăm cum putem.

Eu sunt optimist în această privinţă şi nu cred că se pune problema să ne ducem în Liga 2", a fost reacţia lui Cristian Neguţ, la finalul jocului.

Chindia Târgovişte - FC Viitorul, scor 2-1, în play-out-ul Ligii 1

Chindia Târgovişte a învins, miercuri, pe teren propriu, la Ploieşti, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa FC Viitorul, în etapa a IV-a a play-out-ului Ligii I. Au marcat: Neguţ 10, '89 / Matei '85.


"Cele trei puncte sunt foarte importante pentru evitarea retrogradării. A fost o pauză lungă. Nu a fost uşor să revenim pe gazon pentru că ritmul meciului ne-a cam lipsit. A fost o victorie muncită. Cu puţin noroc am reuşit să câştigăm şi asta e cel mai important. Noi trebuie să îî dăm. Dacă a marcat de două ori, ne-a scos şi cele trei puncte sunt foarte importante", a spus şi Alexandru Benga.

Afla mai multe despre: viitorul 

viewscnt
Articole similare