Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristian Săpunaru a rămas fără echipă! Antrenorul l-a anunţat că nu mai are nevoie de el: "Nu sunt de acord. Iubesc clubul"

Cristian Săpunaru a rămas fără echipă! Antrenorul l-a anunţat că nu mai are nevoie de el: "Nu sunt de acord. Iubesc clubul"
Comentarii

Fundaşul central al lui Kayserispor, Cristian Săpunaru (37 de ani), a fost tras pe linie moartă de antrenorul Hamza Hamzaoglu şi şi-a luat adio de la echipă şi fani printr-un mesaj pe Instagram.

Fostul fundaş al naţionalei României a jucat trei ani la Kayserispor, unde a fost şi căpitan, dar decizia luată de staff-ul echipei din Turcia a oprit parcursul său la echipa care se luptă pentru evitarea retrogradării din Super lig. 

Cristian Săpunaru pleacă de la Kayserispor

"Familia Kayserispor!

Vreau să vă mulţumesc pentru cei trei ani şi jumătate. M-am simţit ca acasă aici. A fost o perioadă frumoasă a carierei mele şi apreciez toată iubirea şi susţinerea arătate! Ştiu că mai am un an de contract, dar nimeni nu ştie ce se va întâmpla pe viitor... Am fost onorat să fiu (chiar dacă pentru o perioadă scurtă) căpitanul lui Kayserispor şi să am colegi minunaţi în această perioadă. 

Azi am fost informat de antrenor că nu mai fac parte din echipă şi nici din planurile sale. Respect decizia antrenorului, chiar dacă nu sunt de acord cu ea, dar trebuie să o respect, întrucât respect clubul. Vă doresc tot binele şi mereu voi pe aici cu inima şi voi susţine Kayserispor

#fightKayserispor!", a anunţat fundaşul central român pe Instagram. 

Cristian Săpunaru se desparte de Denis Alibec şi Luckassen, atacantul venit de la Viitorul, în acest sezon, după ce a fost antrenat de Dan Petrescu, cel care a plecat după doar câteva luni de la cârma echipei. 

Kayserispor e clubul pentru care Cristian Săpunaru a jucat cele mai multe meciuri din carieră, 105 la număr, cu unul mai mult decât la FC Porto. 

În Turcia, apărătorul central a mai evoluat la Denizlispor, iar în România ultima dată a jucat la Astra Giurgiu. 

Afla mai multe despre: cristian sapunarukayserispor 

viewscnt
Articole similare