Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi a avut o discuţie cu jucătorul momentului de la Rapid: "Eu l-am sfătuit să rămână aici, să se lupte la titlu"

Cristiano Bergodi a avut o discuţie cu jucătorul momentului de la Rapid: "Eu l-am sfătuit să rămână aici, să se lupte la titlu"

Rapid

Comentarii

Cristiano Bergodi, antrenorul celor de la Rapid, a vorbit despre situaţia transferului portarului titular al echipei, Horaţiu Moldovan (25 de ani).

Tehnicianul italian vrea să-l păstreze pe Horaţiu Moldovan cel puţin până la finalul sezonului, în speranţa intrării în lupta la titlul din Superliga. Rapid se află pe locul patru, cu 33 de puncte, la 11 puncte în spatele rivalei de la FCSB, liderul din Superliga.

Sfatul lui Cristiano Bergodi

Bergodi este mulţumit de prestaţiile internaţionalului român şi nu are garanţia că Moldovan se va impune la o echipă dintr-un campionat de nivelul celui din Spania.

Horaţiu Moldovan este dorit de formaţia de pe locul şapte din La Liga, Real Betis Sevilla. Andaluzii sunt dispuşi să achite clauza sa de reziliere a contracului cu Rapid, în valoare de 800.000 de euro.

(n.r. ”Dacă pleacă Horaţiu Moldovan”) "Este portarul nostru. Până nu semnează cu o altă echipă, nu ştiu nimic. Nu este nimic oficial. Suntem în căutarea unui portar, în cazul în care va pleca (n.r. Horaţiu Moldovan). Vom vedea dacă Horaţiu va pleca. 

El este bine din punct de vedere normal. Nu are niciun fel de problemă. Este portarul naţionalei României, nu trebuie să se facă de râs. 

Nu trebuie să îi scadă concentrarea.  Eu l-am sfătuit să rămână aici. Îmi doresc asta pentru el. Joacă pentru o echipă importantă, care se luptă pentru titlu. Cunoaşte campionatul, iar în străinătate nu se ştie niciodată." a declarat Cristiano Bergodi, în cadrul unei conferinţe de presă.

  • 2.600.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului care a apărat poarta echipei naţionale în opt partide.

Afla mai multe despre: rapidcristiano bergodihoratiu moldovanreal betissuperliga 

viewscnt
Articole similare