Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi a explicat umilinţa suferită de echipa sa în Gruia: ”Asta ne-a omorât în acest meci”

Cristiano Bergodi a explicat umilinţa suferită de echipa sa în Gruia: ”Asta ne-a omorât în acest meci”

FC Voluntari

Comentarii

CFR Cluj a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 5-0, echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a noua a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Itu ‘2, Hoban ’35, Costache ’36 şi Omrani ’51, ’67. În minutele 12 şi 28, de la oaspeţi au fost eliminaţi Rodriguez şi Simonovski.

Cristiano Bergodi şi-a prezentat alibiurile la finalul partidei. Tehnicianul italian a explicat că formaţia sa nu a avut nici o şansă în faţa unui adversar puternic, mai ales că a evoluat cu doi jucători mai puţin: Din păcate, meciul a început şi s-a terminat imediat. Pentru că, când ai primit gol după două minute şi după puţine minute ai şi o eliminare şi după 25 de minute al doilea cartonaş roşu, e greu Am făcut o figură proastă, dar e foarte greu să joci în 9 oameni contra CFR-ului. Problema e că nu-i vom avea nici contra Clinceniului, etapa viitoare. Meciul acesta trebuie uitat imediat şi trebuie să ne gândim clar la meciul următor. Am pierdut doi jucători după 25 de minute şi asta ne-a omorât. Nu ne-a fost teamă, chiar dacă jucam împotriva unei echipe puternice cu un lot extraordinar. Din păcate am greşit la primul gol, apoi a venit primul roşu la Rodriguez. CFR te plimbă pe tot terenul, nu ai şanse în 9 oameni. Aşa ne-au dat cinci goluri şi au avut multe ocazii. Se întâmplă în fotbal şi astfel de rezultate. Nu pot să le reproşez mare lucru. Nu se poate face nimic în aceste condiţii” a spus Bergodi la finalul partidei.

Pentru CFR urmează partida din UEFA Europa League contra lui Lazio, formaţie la care Bergodi a jucat foarte mulţi ani: ”Lazio este o echipă pe care o cunosc perfect. O echipă de top din Italia, care se va lupta pentru Champions League în acest sezon. CFR are o grupă grea, dar are o echipă bună. În fotbal, totul se joacă, însă joi vor întâlni o echipă foarte dificilă. Mă voi uita la meci, cred că CFR va face un meci foarte bun şi va scoate un rezultat pozitiv” a încheiat tehnicianul italian, intervenţia de la finalul partidei cu CFR Cluj.

Afla mai multe despre: voluntaricfrbergodi 

viewscnt
Articole similare