Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi a spus „pas” unei oferte din Liga 1! Ce spune despre Universitatea Craiova: „Nu e uşor să lucrezi acolo”

Cristiano Bergodi a spus „pas” unei oferte din Liga 1! Ce spune despre Universitatea Craiova: „Nu e uşor să lucrezi acolo”

Fotbal intern

Comentarii

Cristiano Bergodi (56 de ani), după despărţirea de Universitatea Craiova, a primit o ofertă din partea celor de la Poli Iaşi, însă tehnicianul a refuzat.

Antrenorul italian a mărturisit că nu se grăbeşte să revină în Liga I şi că mai are nevoie de timp.

Am avut oferte şi din România. Am stat de vorbă cu o persoană de la Poli Iaşi, am văzut că l-au numit pe Andrei Cristea. În acest moment, vreau să stau puţin şi să mă gândesc bine înainte de a reveni în România. Am plecat de la Craiova şi eram pe primul loc... vreau să aştept puţin acum", a declarat Cristiano Bergodi la Look Sport.

CRISTIANO BERGODI, MESAJ PENTRU MIHAI ROTARU

Lui Cristiano Bergodi nu i-a picat bine modul cum a fost tratat la Craiova şi susţine că patronul echipei, Mihai Rotaru, nu a spus lucrurile „pe nume”.

Craiova nu trece printr-un moment bun, dar cred că am făcut treabă foarte bună acolo. Îmi pare rău pentru băieţi, pentru că am creat o atmosferă foarte bună şi puteam face ceva. Dar nu e uşor să lucrezi acolo. Nu e uşor să stai de vorbă... şi când nu-ţi sunt recunoscute meritele. Eu nu stau doar pentru bani! Le doresc toate cele bune celor de la Craiova, pentru că am rămas în relaţii bune cu jucătorii. Am citit ce a spus domnul Rotaru, dar nu vreau să răspund. Nu mi se pare corect ce a spus el, dar timpul spune adevărul şi se pare că a spus deja adevărul. Eu cred că un antrenor străin se poate potrivi la Craiova.


Sunt condiţii foarte bune la Craiova, au tot ce trebuie pentru a se gândi doar la fotbal. Au cele mai bune condiţii, alături de FCSB şi CFR. Campionatul e lung, cred că poate reveni Craiova, dacă trece de această pasă proastă. Sistemul competiţional ajută, cu înjumătăţirea punctelor
", a mai spus Cristiano Bergodi.

Antrenorul a mai stat pe banca următoarelor echipe din România: FC Naţional, Rapid, Poli Iaşi, FCSB, ASA Târgu Mureş şi FC Voluntari.

Afla mai multe despre: universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare