Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi, cu nervii la pământ după înfrângerea împotriva Academicii Clinceni, scor 1-2. "Mă exasperează. Nu avem luciditatea necesară"

Cristiano Bergodi, cu nervii la pământ după înfrângerea împotriva Academicii Clinceni, scor 1-2. "Mă exasperează. Nu avem luciditatea necesară"

Fotbal

Comentarii

Antrenorul celor de la FC Voluntari, Cristiano Bergodi, este extrem de nemulţumit de jocul prestat de echipa sa, în înfrângerea de sâmbătă, de pe teren propriu, cu Academica Clinceni, scor 1-2.

Academica Clinceni a deschis scorul în minutul 33, prin Jean Deretti, în urma unui corner, fiind stabilit şi rezultatul pauzei. La doar 4 minute din actull secund, Dobrescu face 2-0 pentru formaţia lui Ilie Poenaru. Cu un sfert de oră înaintea fluierului final, Cătălin Ţîră a reuşit să readucă speranţa în tabăra celor de la Voluntari, însă în van. Pentru FC Voluntari a fost cincea înfrângere consecutivă, fiind pe ultimul loc, cu 5 puncte după 10 etape.
 
"Este o înfrângere dureroasă pentru că ne doream cu toţii să câştigăm acest meci, dar nu s-a putut pentru că ei au fost mai buni decât noi. Am jucat în prima repriză cu frică, cu teamă şi nu am făcut nimic din ceea ce ne-am propus înaintea meicului. Din păcate, aşa a fost şi vom vedea ce se întâmplă pentru că oricum era un meci e câştigat şi chiar dacă am întâlnit şi am zis înaintea meciului că este o echipă în revenire, noi nu am jucat deloc în prima repriză. Cel puţin am greşit mult pe finalizare, când am jucat un singur traseu când am dat gol, am ajuns acolo pe finalizare, pe bandă, dar centrările au fost nereuşite.
Cred că este şi o chestie psihică, scuzaţi-mă, nu fizică, psihică, pentru că am pierdut 3-4 meciuri la rând, acum era un meci pe care puteam să îl câştigăm, dar nu s-a câştigat şi atunci, din puncte de vedere psihic, băieţii au căzut. Maii ales în a doua repriză. Am revenit pe teren şi am luat al doilea gol care ne-a omorât, sincer.  Dar încet, încet am reuşit să dăm gol, fdar acolo nu am avut luciditate potrivită. Nu am fost lucizi în faţa porţii pentru că oricum am ajuns acolo, puteam face centrări mai bune, dar aşa s-a întâmplat", a declarat Bergodi, la finalul partidei.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare