Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi, după înfrângerea cu FCSB: ”Sunt mulţumit în general! Sincer, cred că am fost la înălţime”

Cristiano Bergodi, după înfrângerea cu FCSB: ”Sunt mulţumit în general! Sincer, cred că am fost la înălţime”

Fotbal

Comentarii

FCSB a învins-o pe Sepsi, scor 3-1 (1-0), luni seară, într-o partidă din etapa a 7-a a play-off-ului din Superligă.

Golurile ”roş-albaştrilor” au fost marcate de David Miculescu (min. 28), Ovidiu Popescu (min. 74) şi Andrei Cordea (min. 78), în timp ce golul covăsnenilor a fost marcat de Alexandru Tudorie (min. 68).

Cristiano Bergodi, după înfrângerea cu FCSB: ”Am jucat bine!”

Chiar dacă a încasat trei goluri, iar FCSB a mai irosit şi o lovitură de la 11 metri (Niczuly l-a ghicit pe Radunovic), antrenorul celor de la Sepsi, Cristiano Bergodi, s-a declarat mulţumit de jocul prestat de jucătorii săi.

Fără o implicare activă în lupta la titlu în aceste ultime etape, tehnicianul italian nu a dorit să-şi critice jucătorii pentru acest eşec, ci a preferat să evidenţieze doar părţile pozitive pe care echipa le-a arătat contra celor de la FCSB.

Este păcat, pentru că meciul a fost frumos. Şi noi am avut ocazii, şi ei. Meci frumos. Târnovanu face mereu meciuri bune cu noi, aici. În primele 25 de minute am jucat foarte bine, am avut ocazii. Dar nu este o problemă că am pierdut. Au o echipă foarte bună, luptă pentru titlu, iar noi am făcut o figură frumoasă. Am schimbat şi sistemul de joc când a intrat Tudorie.

Repet, sunt mulţumit în general, chiar dacă am pierdut. Am jucat bine, am creat ocazii şi asta este foarte important. Noi suntem o echipă care ieşim la joc. Ei au jucători buni în faţă. A lipsit Compagno, dar cine a jucat, a făcut-o bine.

E normal că e greu. Sincer, cred că am fost la înălţime la acest meci. Echipa s-a comportat foarte bine. Eu am simţit că FCSB este o echipă care luptă pentru titlu, se vede. Prima şansă o are Farul, apoi ei. Şi Farul are jucători de calitate. Este o luptă strânsă, dar aceste echipe au calitate.

Noi nu am reuşit, dar cu probleme pe care le-am avut, cu accidentaţi, cu tineri. Sunt mulţumit, nu am nimic să le reproşez la băieţi.

Asta este o întrebare pentru ei. Nu ne interesează. A fost un meci slab, dar cred că vor dori să joace bine în faţa suporterilor. Noi trebuie să jucăm bine, să fim pregătiţi pentru ultimul meci, finala de Cupă”, a declarat Cristiano Bergodi, la finalul partidei cu FCSB.

VIDEO: Rezumat FCSB - Sepsi 3-1

Afla mai multe despre: cristiano bergodifcsb-sepsi 

viewscnt
Articole similare