Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi i-a răspuns lui Dan Petrescu după ce acesta "a încins" lupta pentru titlu: "Ar fi un pericol numai pentru noi"

Cristiano Bergodi i-a răspuns lui Dan Petrescu după ce acesta "a încins" lupta pentru titlu: "Ar fi un pericol numai pentru noi"
Comentarii

Antrenorul lui U Craiova, Cristiano Bergodi, a prefaţat meciul dintre olteni şi FC Botoşani, care va avea loc duminică, de la 19:30.

FC Botoşani - U Craiova, duminică, de la 19:30, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

"Va fi un meci foarte greu pentru că echipa Botoşaniului este o echipă foarte bună. A demonstrat că pe teren joacă un fotbal plăcut şi e un teren greu de jucat pentru că niciodată Craiova nu a câştigat. Dar meciul va fi un meci frumos pentru că Botoşaniul esye o echipă foarte bună. Îmi place mult. Nu se ştie în acest moment, pentru că presiunea este pe toată lumea. Adică, şi pe noi, şi pe ei care joacă cu FCSB. Nu mă interesează mult acest aspect, pentru că jucătorii sunt în priză şi normal că după, în cursul meciului, sunt emoţiile, dar pentru fiecare echipă şi asta e un aspect foarte important că băieţii intră pe teren să controleze emoţiile.

Am văzut statisticile, cum am spus mai devreme că este un meci greu. Nu am câştigat niciodată acolo, dar fiecare meci are istoria lui, nu e un aspect important că nu a mai câştigat Craiova la Botoşani. Este un aspect tactic despre care nu vorbesc în conferinţă de presă. Normal că pot spune că Botoşani este o ehcipă bună, cu jucători de viteză, cu jucători şi de gabarit, de forţă şi e normal ca e o echipă care joacă bine, are traseul ei, bine rodată şi ne va fi greu. Dar pentru mine va fi, din punct de vedere tactic, vorbesc cu jucătorii, nu vorbesc în presă", a declarat Cristiano Bergodi. 

De asemenea, italianul a comentat şi declaraţiile lui Dan Petrescu, cel care "a încins" lupta la titlu: "Nu comentez. În acest moment nu vreau să pierd energie mentală pentru a-i răspunde unui coleg al meu, pe care eu îl stimez foarte mult şi sincer nu mă interesează acest aspect. După ar fi un pericol numai pentru noi, pentru că dacă unul stă şi se gândeşte să îi răspundă lui Dan... E un antrenor foarte bun, a zis ceva, dar pe mine mă interesează ca jucătorii să fie în priză, motivaţi şi vor ajunge la acest meci cu Botoşani bine pregătiţi", a mai spus antrenorul lui U Craiova. 

 

Afla mai multe despre: cristiano bergodibotosani u craiova 

viewscnt
Articole similare