Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi, înainte de Belgia-Italia: „Cine câştigă azi joacă finala cu Anglia”

Cristiano Bergodi, înainte de Belgia-Italia: „Cine câştigă azi joacă finala cu Anglia”

EURO 2020

Comentarii

Belgia şi Italia vor juca astăzi, de la ora 22:00, în sferturile Euro 2020. Meciul va fi în format liveTEXT pe telekomsport.ro.

Cristiano Bergodi, tehnicianul italian, ultima dată la FC Voluntari, a prefaţat duelul dintre Belgia şi Italia din această seară.

În opinia lui Bergodi, cine se va împune diseară va juca finala împotriva Angliei.

„Mancini are un mare merit, e un antrenor foarte bun provenit dintr-un jucător fantastic, un fotbalist foarte tehnic. Belgia e puternică, doar e pe primul loc în clasamentul FIFA! Sigur, belgienii nu au câştigat trofee, dar sunt foarte buni de câţiva ani la toate turneele finale şi au jucători cu experienţă mare.

Pe Spania nu o văd în stare să câştige cu Italia sau cu Belgia în semifinală”

Italia-Belgia arată ca o finală, mie aşa mi se pare, şi cred că aceea dintre ele care va învinge va ajunge în finală împotriva Angliei. Pe Spania nu o văd în stare să câştige cu Italia sau cu Belgia în semifinală”, a declarat Crisitano Bergodi pentru gsp.ro.

Belgia - Italia este capul de afiş din sferturile de la Euro, două dintre favoritele la câştigarea turneului luptându-se pentru un loc în ultimele patru. Naţionala condusă de Roberto Martinez a avut parte de un parcurs perfect până acum la Campionatul European, iar după eliminarea Portugaliei înfruntă un nou adversar redutabil.

De cealaltă parte, italienii doboară record după record cu forma prin care trec, ultimul meci pierdut de aceştia fiind la finele anului 2018. Însă, împotriva Austriei, naţionala condusă de Mancini şi-a arătat slăbiciunile, iar Belgia va reprezenta, de departe, cel mai dificil adversar înfruntat până acum.

EURO 2020 | LIVE TEXT | Belgia - Italia, de la ora 22, pe telekomsport.ro. Duel decisiv între două dintre favoritele de la Campionatul European

Afla mai multe despre: euro 2020belgiaitaliacristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare