Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi îndeamnă la calm după victoria cu FCSB: "Se poate face ceva deosebit, dar nu vorbim de titlu. Mai avem meciuri grele"

Cristiano Bergodi îndeamnă la calm după victoria cu FCSB: "Se poate face ceva deosebit, dar nu vorbim de titlu. Mai avem meciuri grele"
Comentarii

Cristiano Bergodi, antrenorul Universităţii Craiova, îndeamnă la calm după victoria cu FCSB, scor 2-1, succes care îi duce pe olteni la patru puncte de CFR Cluj, în fruntea clasamentului.

"Un meci care ştiam că era foarte greu. FCSB e o echipă foarte bună, are jucători de talie. Ne-am descurcat binişor, era important să câştigăm meciul pentru că nu era uşor. Am trecut de acest test de maturitate şi chiar dacă ei au avut una sau două ocazii, noi ne-am comportat bine.

Important era să câştigăm şi pentru lupta la titlu normal că sunt şi meciuri mai puţin bune dar trebuie să câştigăm şi cu suferinţă.

Se poate face ceva deosebit dar nu vorbim de titlu. Vedem mâine ce va face CFR dar mai avem trei meciuri grele", a declarat Bergodi.

Pentru U Craiova urmează meciul cu FC Botoşani: Echipă bună, îmi place cum joacă, echipă cu jucători foarte buni, tehnici. Trebuie să fim cu picioarele pe pământ, lucrurile sunt bune şi încercăm cu Botoşani să ne pregătim foarte bine. Mi-e teamă pentru că e o echipă foarte bună Botoşani", a încheiat Bergodi.

U Craiova - FCSB, scor 2-1, în Liga I. Oltenii au marcat din două penaltiuri

Universitatea Craiova a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1) echipa FCSB, în etapa a şaptea a play-off-ului Ligii I. În urma acestui rezultat, oltenii s-au desprins în fruntea clasamentului, la patru puncte de CFR Cluj, care va evolua luni, în aceeaşi etapă.

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare