Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi, omul potrivit la locul potrivit? Emil Săndoi l-a lăudat pe noul antrenor al Craiovei şi ştie ce le trebuie oltenilor pentru a fi campioni

Cristiano Bergodi, omul potrivit la locul potrivit? Emil Săndoi l-a lăudat pe noul antrenor al Craiovei şi ştie ce le trebuie oltenilor pentru a fi campioni
Comentarii

Emil Săndoi (55 de ani) a vorbit, în exclusivitate pentru Telekom Spor, despre numirea lui Cristiano Bergodi ca antrenor al Craiovei. Săndoi a spus că îl apreciază pe antrenorul italian şi şi-a spus părerea legat de ce-i lipseşte formaţiei din Bănie pentru a câştiga titlul.

Săndoi speră ca Bergodi să fie omul potrivit la locul potrivit pentru Craiova. Olteanul spune că, dacă nu vor avea voie fanii la staidon, "leii" sunt cei mai dezavantajaţi. "Eu îl apreciez pe Bergodi şi mi-a plăcut ca antrenor, acum e foarte important ca Bergodi să fie omul potrivit la locul potrivit. Sunt mulţi factori care pot să influenţeze rezultatele unei echipe, nu ţin numai de Bergodi.

Ţin şi de jucători, şi de forma sportivă pe care o să o aibă la începutul acestui tur de forţă care va fi într-o lună jumate. Şi de arbitraje, şi de spectatori, iar la fel. Ar fi foarte important, pentru că eu cred că dacă nu se dă drumul la spectatori, Craiova e cea mai dezavantajată echipă dintre toate", a spus Emil Săndoi, pentru Telekom Sport.

Apoi, Emil Săndoi a vorbit despre ceea ce ar avea nevoie U Craiova pentru a se încorona campioana Ligii 1: "Multă inspiraţie din partea tuturor, indiferent că sunt conducători, antrenori, jucători, să fie inspiraţi. Pentru că e un tur de forţă într-o perioadă foarte scurtă. Şi alegerile pe care le va face antrenorul, pentru că nu poţi să duci această lună şi jumătate cu acelaşi unsprezece. Trebuie să fii inspirat şi la schimbările pe care le faci", a mai spus Săndoi.

Afla mai multe despre: emil samdoiu craiovatitlucristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare