Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi, optimist în ciuda prestaţiei slabe a echipei sale: ”E doar începutul campionatului. Importante sunt punctele!”

Cristiano Bergodi, optimist în ciuda prestaţiei slabe a echipei sale: ”E doar începutul campionatului. Importante sunt punctele!”
Comentarii

Universitatea Craiova a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în prima etapă a Ligii I. Golul a fost marcat de Koljic, în minutul 88.

Craiova nu a făcut un meci strălucit în prima etapă din Liga 1, dar Cristiano Bergodi spune că nu are motive de îngrijorare: ”Nu putem fi la 100% în acest moment, iar astăzi nu am făcut un meci reuşit. Am riscat destul de mult, dar rezultatul este unul foarte important. În repriza a doua, echipa s-a mişcat mai bine. Este un început de drum lung şi nu ne îngrijorează prestaţia de astăzi” a explicat italianul, care îşi face singur curaj: ”E doar începutul campionatului şi e bine că am câştigat cele trei puncte” a mai spus Cristiano Bergodi.

Oltenii aşteaptă cu emoţii duelul din UEFA Europa League cu Lokomitiv Tibilisi: ”Pentru prima oară se joacă o singură manşă şi nu ne va fi uşor. Ne apucăm din seara asta să vedem echipa cum joacă şi vrem să trecem mai departe” a spus Bergodi, după meci.

Afla mai multe despre: cristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare