Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi rămâne precaut: "Nu am scăpat de la retrogradare. Îi pedepsesc pe băieţi, dacă se relaxează"

Cristiano Bergodi rămâne precaut: "Nu am scăpat de la retrogradare. Îi pedepsesc pe băieţi, dacă se relaxează"

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul echipei FC Voluntari, Cristiano Bergodi, rămâne precaut, deşi formaţia sa a ajuns duminică, în urma succesului de la Chiajna, scor 2-1, la trei victorii din tot atâtea meciuri în play-out-ul Ligii 1 şi a ieşit din zona retrogradării.

"Am avut emoţii, pentru că am făcut un pas înapoi, dar ei au dat gol imediat, dacă trăgeau de timp puţin după ce am dat gol cu Deac, probabil că se putea închide fără emoţii. Au dat gol şi am avut şi azi un pic de noroc, dar eu zic că echipa merge bine.

Se vede sacrificiul jucătorilor, se vede că ei au înţeles bine ce vreau de la ei şi atunci sunt mulţumit. Îi felicit, pentru că băieţii sunt actorii principali şi ei eştiu că dacă ne salvăm de la retrogradare au de câştgat toţi.

E o luptă interesantă, dar nu stăm cu nasul pe sus. Cred că ne putem salva. Nu am scăpat, fotbalul de pedepseşte imediat când stai cu nasul pe sus şi crezi că ai făcut deja tot. Nu am făcut tot. Nu am scăpat de la retrogradare, eu nu cred. Trebuie să jucăm mai bine decât am jucat astăzi. Dacă se relaxează mă supăr, o să îi cert, pentru că nu e posibil să se relaxeze", a declarat Cristiano Bergodi, la Telekom Sport.

Formaţia FC Voluntari a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a treia a play-out-ului Ligii I. Golurile au fost marcate de Ricardinho ’28 şi Deac ’75 pentru învingători, respectiv Moussa ’77 pentru gazde.

Afla mai multe despre: bergodi 

viewscnt
Articole similare