Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi, realist după remiza cu FC U Craiova: ”Dacă te mulţumeşti cu puţin, e greu să câştigi”

Cristiano Bergodi, realist după remiza cu FC U Craiova: ”Dacă te mulţumeşti cu puţin, e greu să câştigi”
Comentarii

FC U Craiova şi Sepsi au remizat în a 15-a etapă a Ligii 1, scor 1-1, pe stadionul ”Ion Oblemenco”.

FC U Craiova a primit vizita lui Sepsi în ultima etapă a sezonului regulat al Ligii 1. Oltenii nu şi-au putut lua revanşa pentru eliminarea din Cupa României împotriva covăsnenilor şi au reuşit doar o remiză, 1-1.

Jucătorii conduşi la acest meci de Dan Vasilică au deschis scorul prin Claudiu Bălan, însă Luckassen a egalat rapid pentru oaspeţi, stabilind scorul final încă din minutul 57.

În urma fluierului final, Cristiano Bergodi a recunoscut că echipa sa nu a meritat mai mult, întrucât nu a încercat destule pentru a se impune, chiar dacă adversarul era unul accesibil.

Cristiano Bergodi, realist după remiza cu FC U Craiova

Trebuie să reglăm multe aspecte, trebuie să îmbunătăţim jocul pe faza ofensivă, asta a fost azi, cred eu că se putea câştiga meciul. Se putea câştiga, dar, dacă te mulţumeşti cu puţin, e greu să câştigi.

Nu valoarea, nici atitudinea... se putea mai bine, dăruirea, atitudinea sunt impotante, 20-25 de min am jucat aşa, aşa... Trebuie reglate, dar e vorba de munca mea şi trebuie să înţeleagă şi ei că trebuie mai multă dărurire, dorinţă.

Chiar dacă n-am riscat prea mult, nu am făcut destul pentru a câştiga. Ne ajută pauza, se vor antrena, vom îmbunătăţi aspecte din joc şi sigur se poate mai bine şi sigur băieţii vor înţelege”, a declarat Cristiano Bergodi.

Afla mai multe despre: cristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare