Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi, săgeţi spre fosta echipă: „Am avut probleme cu cei de la Craiova! Patronul era mereu nemulţumit!” Ce spune despre revenirea în Liga I

Cristiano Bergodi, săgeţi spre fosta echipă: „Am avut probleme cu cei de la Craiova! Patronul era mereu nemulţumit!” Ce spune despre revenirea în Liga I

Superliga

Comentarii

Cristiano Bergodi (56 de ani) a plecat acum două luni de la Universitatea Craiova. Italianul a dezvăluit în presa din Italia motivele plecării din Bănie, dar şi ce relaţia a avut cu Mihai Rotaru, patronul alb-albaştrilor.

Am avut unele probleme cu conducerea, deşi parcursul a fost unul pozitiv, am avut 14 victorii, 3 înfrângeri şi cea mai bună apărare din campionat. Eram primii în clasament, dar meritele nu-mi erau recunoscute, patronul era mereu nemulţumit de câte ceva. Nu vedeam nicio satisfacţie” a declarat Cristiano Bergodi pentru tuttomercatowebb.com.

Cristiano Bergodi nu exclude revenirea în fotbalul românesc, dar ar prefera să antreneze în ţara natală, ţinând cont şi de problemele legate de izolare la părăsirea ţării. „Vom vedea ce vom face, mi-a fost întotdeauna bine în România. Desigur, aş vrea să antrenez în Italia. Nu sunt un antrenor de modă veche, dar în acelaşi timp sunt un antrenor cu mare experienţă” a spus Cristiano Bergodi.

Bergodi a deţinut recordul de victorii consecutive ale Craiovei, italianul a înregistrat două serii impresionate, una de 7 succese, la începutul campionatului şi alta de 6 victorii la rând, în play-off ul trecut. În sezonul precedent, italianul de 56 de ani s-a luptat la titlu până în ultima etapă, când a jucat "finala" campionatului, cu CFR Cluj, scor 1-3.

BERGODI, CUVINTE DE LAUDĂ LA ADRESA LUI PIGLIACELLI

Tehnicianul a vorbit şi despre Mirko Pigliacelli, portarul Craiovei, născut şi el în Italia.  „În fiecare an se discută că vine un alt portar în locul său la Craiova şi în cele din urmă apără tot el. E puternic, e tare pe picioare. Ar putea reveni să joace în Italia, dar se simte bine şi acolo. Este cu siguranţă cel mai bun portar din România, unul dintre cei mai buni jucători în general” a declarat Cristiano Bergodi despre compatriotul său.
Craiova este a şaptea echipă din România pe ca o antrenează Bergodi, după FC Naţional, Rapid, Poli Iaşi, FCSB, ASA Târgu Mureş şi FC Voluntari.

 

Afla mai multe despre: cristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare