Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi şi-a atenţionat jucătorii de la U Craiova: "Când eşti cu nasul pe sus, fotbalul te pedepseşte"

Cristiano Bergodi şi-a atenţionat jucătorii de la U Craiova: "Când eşti cu nasul pe sus, fotbalul te pedepseşte"
Comentarii

Antrenorul lui U Craiova, Cristiano Bergodi, şi-a atenţionat după victoria cu 3-2 cu CFR Cluj. Italianul pregăteşte partida cu Gaz Metan Mediaş. din Liga 1.

Gaz Metan - U Craiova, vineri, de la 20:00, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

În cazul unei victorii cu Gaz Metan, U Craiova o poate depăşi pe CFR Cluj. Oltenii au 35 de puncte, în timp ce ardelenii sunt pe primul loc şi au 36 de puncte: 

"E un meci dificil, mai ales din punct de vedere mental, pentru că noi venim după un meci cu CFR, ne-a dat încredere, dar e normal că acum e un examen de maturitate la Mediaş. Pe jucătorii mei îi consider inteligenţi, profesionişti şi stiu că vom avea numai de pierdut dacă vom intra relaxaţi. Când eşti cu nasul pe sus, fotbalul te pedepseşte. Băieţii ştiu, au capacitatea de a conştientiza că e un meci precum cel cu CFR Cluj. Presiune e mereu. Suntem pregătiţi, dar tot CFR e înaintea noastră, nu văd de ce să fim favoriţi. Noi trebuie să facem bine cu acest meci cu Gaz. Bătăliile mediatice nu ne interesează.

Nu ne va fi uşor, dar până acum ne-am comportat bine, echipa a crescut nivelul şi cred că putem face un final frumos. Suntem pregătiţi, dar tot CFR Cluj e înaintea noastră, încercăm să câştigăm cele trei puncte în fiecare meci. Din punct de vedere mental jucătorii au încredere şi au speranţa că se poate face bine. Pregătim meciul la fel ca cel cu CFR Cluj. Eu sper să fie un fotbal curat până la final şi sperăm că aşa se va întâmpla. Trebuie să jucăm bine pe teren şi altceva nu trebuie să ne intereseze, pentru că pierdem energie", a declarat antrenorul italian. 

"Eu am filmat (n.r. - întâmpinarea fanilor de la aeroportul din Craiova), pentru că mi se părea frumos să văd suporterii noştri acolo, cu echipa. Mi-a plăcut să filmez. I l-am trimis fiului meu, Federico, îi place şi ne urmăreşte din Italia. 

Eu sunt bucuros că am o echipă, nu numai pe Elvir Koljic. Am o echipă bună, cu încredere. Când am venit aici am zis că o consider o echipă bună. Elvir ne place ca jucător, e un plus, dar toată echipa contează. Am un lot valoros", a mai spus Cristiano Bergodi. 

 

Afla mai multe despre: cristiano bergodiu craiova 

viewscnt
Articole similare