Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo a răbufnit după primul sezon la Juventus: "Nu pot să neg că sunt supărat". Ce îl nemulţumeşte pe portughez

Cristiano Ronaldo a răbufnit după primul sezon la Juventus: "Nu pot să neg că sunt supărat". Ce îl nemulţumeşte pe portughez

Juventus

Comentarii

Cristiano Ronaldo a ajutat-o pe Juventus să câştige al 8-lea titlu consecutiv în Serie A, dar în UEFA Champions League s-a oprit doar în sferturile de finală după insuccesul cu Ajax Amsterdam. Ronaldo se declară "supărat" într-un interviu recent acordat de starul portughez.

"Nu pot să neg că sunt supărat uneori sau obosit, pentru că în fiecare an trebuie să demonstrez că sunt foarte bun. Este dificil, ai o presiune în plus că trebuie să le demonstrezi ceva oamenilor şi nu doar ţie, mamei tale şi fiului tău. Oamenii întotdeauna judecă. Au spus că sunt terminat că am 33, 34 sau 35 de ani", a declarat Ronaldo într-un interviu pentru revista Icon. 

Portughezul, care i-a costat pe cei de la Juventus vara trecută puţin peste 100 de milioane de euro şi care încasează un salariu anual de 30 de milioane de euro de la campioana Italiei, a continuat să spună că în viaţă trebuie să fii umil şi să admiţi că în viaţă nu le ştii pe toate, tocmai pentru a putea evolua. Cu toate că este nemulţumit de critici, spunând că unii oameni îl aşteaptă "cu o puşcă să rateze un penalty sau să dea greş într-un meci mare", el spune încă o dată că este fericit la Juventus. 

Ronaldo s-a dovedit a fi din nou eroul lui Juventus în derby-ul cu Torino, marcând golul egalizator, reuşită care l-a proiectat la cota 21 în acest sezon de Serie A, fiind la egalitate cu Duvan Zapata de la Atalanta şi Piatek de la AC Milan. Portughezul se luptă pentru titlul de golgheter cu Fabio Quagliarella, veteranul lui Sampdoria, care are în acest moment 23 de goluri. 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldojuventus 

viewscnt
Articole similare