Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo a revenit la antrenamente lui Juventus, după o pauză de 72 de zile

Cristiano Ronaldo a revenit la antrenamente lui Juventus, după o pauză de 72 de zile

Juventus

Comentarii

Starul portughez Cristiano Ronaldo a revenit marţi, după o absenţă de 72 de zile, la centrul sportiv al clubului italian de fotbal Juventus Torino de la Continassa, în vederea reluării pregătirilor pentru continuarea sezonului, informează cotidianul Corriere dello Sport.

Cvintuplul câştigător al Balonului de Aur s-a întors în Italia în urmă cu două săptămâni, după aproape două luni petrecute în Portugalia, unde s-a refugiat după ce pandemia de coronavirus a pus capăt brusc sezonului din Serie A.

Ronaldo a plecat în Madeira, insula sa natală, după victoria cu 2-0 obţinută de Juventus în derby-ul cu Inter Milano (2-0), pe 8 martie. Campionatul italian a fost suspendat în ziua următoare, în momentul în care mai erau de disputat 12 etape

Atacantul lusitan a revenit pe 4 mai la Torino, fiind nevoit să intre imediat în izolare pentru o perioadă de 14 zile. El a fost supus unei serii de teste fizice la centrul sportiv al clubului torinez, înainte de a relua pregătirea pe teren.

Jucătorii lui Juventus se pregătesc individual la Continassa, în grupuri mici, sub supravegherea antrenorului Maurizio Sarri, în aşteptarea acordului guvernului pentru reluarea antrenamentelor colective.

Cluburile din Serie A speră să poată relua campionatul la jumătatea lunii iunie. Juventus este lider al clasamentului, cu un singur punct avans faţă de Lazio Roma.

Afla mai multe despre: juventus 

viewscnt
Articole similare