Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo a revenit la Torino. Ce urmează acum pentru starul portughez, după întoarcerea în Italia

Cristiano Ronaldo a revenit la Torino. Ce urmează acum pentru starul portughez, după întoarcerea în Italia
Comentarii

Cristiano Ronaldo a ajuns, luni seară, la Torino, după ce clubul său a anunţat reluarea antrenamentelor, informează gazzetta.it.

Ronaldo a plecat în Insula Madeira, la 8 martie, după ce campionatul italian a fost întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus. El s-a întors cu familia, la bordul avionului său.

În mod normal, atacantul portughez ar trebui să stea 14 zile în carantină, însă este posibil ca această perioadă să fie mai mică, în funcţie de rezultatele testelor pentru Sars-CoV-2 la care va fi supus.

Zece jucători străini ai echipei Juventus au părăsit Italia după ce coronavirusul a început să se răspândească.

Juventus a anunţat, luni, că jucătorii se pot antrena individual la centrul de pregătire al clubului.

Fotbaliştii se vor pregăti individual în prezenţa unui medic şi a doi membri ai staff-ului tehnic. Primii care vor merge la JTC vor fi jucătorii italieni.

Campioana Italiei a chemat la Torino fotbaliştii străini care au părăsit ţara din cauza pandemiei de coronavirus. Aceştia nu au o dată limită pentru a se prezenta la club, fiecare urmând să ajungă în funcţie de posibilităţile de transport pe care le va găsi. Odată ajunşi la Torino, ei vor fi plasaţi în carantină, înainte de a se întoarce pe teren.

Guvernul italian a decis că fotbaliştii se pot antrena individual începând de luni, când populaţia a ieşit din izolare după mai mult de o lună şi jumătate. 

Afla mai multe despre: ronaldojuventus 

viewscnt
Articole similare