Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo a vorbit despre episodul controversatei înlocuiri din meciul Juventus - Milan. "Nimănui nu-i place"

Cristiano Ronaldo a vorbit despre episodul controversatei înlocuiri din meciul Juventus - Milan. "Nimănui nu-i place"

Fotbal

Comentarii

Fotbalistul portughez al celor de la Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, a marcat un gol pentru campioana europeană, duminică, pe terenul celor din Luxemburg, în victoria scor 2-0 (1-0). În urma acestui succes, lusitanii s-au calificat la Campionatul European din 2020.

Cristiano Ronaldo a fost anunţat accidentat după partide campionat cu Milan, când a fost înlocuit de Maurizio Sarri cu Dybala, în minutul 63, însă a fost decisiv pentru naţionala Portugaliei. A marcat golul 99 pentru el în tricoul lusitanilor, iar portughezii vor merge la Campionatul European din 2020. Starul celor de la Juventus s-a plâns de starea deplorabilă a gazonului din Luxemburg.

"Este dificil să joci pe asemenea gazon. Era o plantaţie de cartofi, chiar nu înţeleg cum se poate ca la un asemenea nivel să se joace pe un astfel de gazon. Nu a fost un spectacol de calitate, însă ne-am făcut datoria. Mă gândesc doar la cel de-al cincilea Campionat European la care particip. M-am sacrificat pentru echipă. Puteam rata calificarea", a declarat Ronaldo, pentru presa portugheză, imediat după meciul cu Luxemburg.

Lui Cristiano nu i-a picat deloc bine schimbarea din meciul cu Milan, însă acesta a ţinut să arate tuturor că decizia antrenorului Maurizio Sarri a fost cea corectă şi că nu este niciun fel de conflict între cei doi. Accidentările din ultima perioadă nu l-au lăsat pe Ronaldo să evolueze la capacitate maximă.

n ultimele trei săptămâni, am jucat cu limite. Dar nu este loc de controverse, pe care voi, media, le-aţi creat. Am încercat să ajut pe Juventus. Nimănui nu-i place să fie înlocuit, dar înţeleg, deoarece nu eram într-o formă foate bună. Din fericire, nu am suferit prea multe accidentări în carieră, dar orice se poate întâmpla. A fost o accidentare care m-a privat să fiu 100% pregătit, dar vreau să evoluez tot timpul. Mă voi întoarce pregătit 100%", a adăugat deţinătorul a cinci "Baloane de Aur".

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare