Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo aproape de o revenire la Real Madrid? Alvaro Morata vrea să mai joace alături de portughez. "Sper să rămână la Juventus şi să mă pot bucura evoluând alături de el"

Cristiano Ronaldo aproape de o revenire la Real Madrid? Alvaro Morata vrea să mai joace alături de portughez. "Sper să rămână la Juventus şi să mă pot bucura evoluând alături de el"
Comentarii

Cristiano Ronaldo este aproape de o revenire la Real Madrid în vară, după o perioadă nu foarte bună la Juventus.

Cristiano Ronaldo nu a reuşit să câştige trofeul Champions League alături de Juventus şi se gândeşte la o revenire la Real Madrid, echipa unde a reuşit cele mai multe performanţe atât individuale cât şi de colective.

Cristiano Ronaldo aproape de o revenire Real Madrid? Alvaro Morata vrea să mai joace alături de portughez

Sezonul acesta nu a fost unul foarte bun pentru Juventus şi nici pentru Cristiano Ronaldo. Împreună nu au reuşit să îndeplinească obiectivele importante din acest an şi anume să câştige campionatul şi Champions League. Cu toate acestea se pare că Ronaldo ar putea să facă o revenire la Real Madrid, însă Alvaro Morata este încrezător că portughezul va mai rămâne în Italia şi că va mai juca alături de acesta.

"Am putea fi mai optimişti. A fost un an complicat. Obiectivele au fost dificile sau le-am pierdut. Îl văd bine pe Cristiano în ciuda sezonului pe care îl avem. Trebuie să privim cu nerăbdare, sezonul nu s-a terminat.

Nu ştiu. Nu vorbesc cu el despre fotbal, doar atunci când pregătim jocuri, nimic mai mult. Orice se poate întâmpla în viaţă. Sper să rămână la Juventus şi să mă pot bucura evoluând alături de el.", a declarat Alvaro Morata la conferinţa de presă, înaintea partidei dintre Spania şi Grecia din preliminariile Campionatului Mondial 2022.

Alvaro Morata vrea ca Spania să câştige Cupa Mondială

Tot la conferinţa de presă, potrivit celor de la Marca, Alvaro Morata a mai discutat şi depsre echipa naţională cu care vrea să câştige toate trofeele puse în joc. Atacantul lui Juve este încrezător că Spania are un grup de jucători foarte buni cu care poate câştiga şi Cupa Mondială.

"Pentru noi toţi este un vis să câştigăm ceva cu Spania. Formăm o echipă competitivă. În fiecare zi ne înţelegem mai bine. Jucătorii s-au schimbat, însă baza a rămas aceeaşi, practicăm un fotbal foarte bun.’Mă gândesc la asta de multe ori (o fază finală la Cupa Mondială din Rusia). Pentru noi toţi este un vis să câştigăm ceva cu Spania. Recunosc că visul meu este să câştig un turneu final cu naţionala.", a declarat Morata.

Atacantul spaniol a mai vorbit şi despre o posibilă revenire la Atletico Madrid, dar şi pe cine alege dintre Haaland şi Mbappe.

"Sunt momente în care părerea noastră în fotbal nu contează pentru mult. Trebuie să fii acolo unde te simţi cel mai bine şi unde te simţi apreciat în acelaşi timp. Îl admir pe Simeone pentru tot ceea ce a făcut. Sunt împrumutat la Juve şi nu ştiu care va fi viitorul meu în câteva luni. Am fost fericit la Atlético şi sunt fericit şi la Juve.

Pentru echipa mea i-aş aduce şi pe Haaland şi pe Mbappé. Amândoi au totul pentru a domina fotbalul. Este frumos să-i văd jucând. Ei sunt viitorul fotbalului.", a mai declarat Alvaro Morata.

Afla mai multe despre: alvaro moratacristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare