Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo are probleme la Juventus! Maurizio Sarri a dat cărţile pe faţă după ce l-a schimbat în minutul 54

Cristiano Ronaldo are probleme la Juventus! Maurizio Sarri a dat cărţile pe faţă după ce l-a schimbat în minutul 54

Juventus

Comentarii

Cristiano Ronaldo (34 de ani) a fost schimbat în minutul 54 în derby-ul cu AC Milan, iar imediat au început să apară speculaţii cu privire la un conflict între starul portughez şi antrenorul italian al lui Juventus.

Maurizio Sarri a dat cărţile pe faţă după meciul câştigat pe Allianz Stadium cu AC Milan, scor 1-0. Tehnicianul italian a dezvăluit problemele pe care le are Cristiano Ronaldo. 

"Trebuie să îi mulţumim lui Ronaldo, pentru că s-a sacrificat să fie cu noi toată seara. A făcut tot posibilul să joace, dar am văzut că nu se simte bine şi am luat decizia de a îl schimba. Este normal ca un jucător să fie supărat când iese de pe teren. În ultima luna el a avut o problemă la genunchi, s-a lovit la un antrenament şi a suferit o accidentare la ligamentele colaterale", a declarat Sarri pentru Sky Sport Italia. 

Totuşi, mutarea lui Sarri s-a dovedit a fi una inspirată. În locul lui Cristiano Ronaldo a intrat Dybala, care a înscris singurul gol al meciului şi Juventus a revenit pe primul loc, în ciuda faptului că nu a avut deloc un joc strălucit în meciul cu AC Milan. 

Cristiano Ronaldo schimbat în minutul 54. Starul portughez l-ar fi înjurat pe Sarri şi a plecat imediat după meci

Cristiano Ronaldo a plecat direct la cabine şi nu l-a salutat pe tehnicianul italian. Imaginile au surprins imediat un Andrea Agnelli fără replică şi fără explicaţii.

Iniţial, în Italia s-a scris că Ronaldo ar fi părăsit terenul de joc înjurând în limba portugheză, scrie Calciomercato. A plecat de la stadion la trei minute după terminarea partidei cu AC Milan, fără să vorbească o clipă cu cineva. Niciodată nu a fost schimbat atât de devreme într-un meci al torinezilor. Mai mult, nu fusese înlocuit niciodată de două ori la rând la Juve! 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldojuventusmaurizio sarri 

viewscnt
Articole similare