Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo, înţepături pentru Florentino Perez: "Nu cred că la Madrid plânge cineva după mine!"

Cristiano Ronaldo, înţepături pentru Florentino Perez: "Nu cred că la Madrid plânge cineva după mine!"
Comentarii

Cristiano Ronaldo a fost prezentat oficial la Juventus, după ce a fost întâmpinat la sosirea la Torino de o mare de fani juventini. Portughezul s-a declarat entuziasmat de noua provocare a carierei sale, însă n-a uitat de perioada Real Madrid.

Cristiano nu crede că e regretat în Capitala Spaniei, confirmând suspiciunile presei iberice că plecarea sa de pe Santiago Bernabeu nu s-a produs din motive financiare: "Nu cred că cineva plânge dupa mine la Madrid. Am făcut istorie acolo, dar nu cred că la Madrid se plănge după mine!" a atacat Cristiano.

Portughezul a explicat că nu se simte dator să demonstreze nimic, nimănui şi a mărturisit că atunci când a făcut celebrele sale declaraţii de la Kiev, nu se decisese în privinţa viitorului său: "Nu am nimic de demonstrat nimănui, dar vreau să fac istorie şi la Juventus. Nu eram decis la Kiev să plec de la Real Madrid. Nu contează cum am ajuns aici, ce e important e că sunt fericit şi bucuros că am semnat cu un mare club!".

Pe finalul conferinţei de presă în care a fost oficial prezentat la Torino, super starul lusitan a mai lansat un atac la adresa oficialilor merengue: "Nu e un pas în spate pentru mine. La vârsta mea, alţi fotbalişti ajung să evolueze în China sau Qatar. Eu am ajuns la un club foarte mare şi accept această provocare. Pot câştiga un nou Balon de Aur şi la Juventus! Am venit aici să câştig din nou Liga Campionilor" a conchis Ronaldo. Toate declaraţiile lui Cristiano Ronaldo de astăzi le găseşti pe Telekomsport.ro,

  • 94 de milioane de euro a plătit Real Madrid pentru Cristiano în 2009
  • 105 milioane de euro a plătit Juventus pentru Cristiano, 8 ani mai târziu
  • Cristiano este cel mai bun marcator din istoria grupării blanco şi a plecat de la Madrid cu mai multe goluri marcate, decât meciuri jucate
  • 30 de milioane de euro este salariul pe care noul număr 7 al lui Juve îl va încasa în Italia

Afla mai multe despre: cristiano ronaldojuventusreal madrid 

viewscnt
Articole similare