Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo atacat de Luciano Moggi după eliminarea lui Juventus din Champions League. "Trebuie să accepte criticile, aşa cum primeşte laudele"

Cristiano Ronaldo atacat de Luciano Moggi după eliminarea lui Juventus din Champions League. "Trebuie să accepte criticile, aşa cum primeşte laudele"
Comentarii

Chiar dacă a marcat un hattrick cu Cagliari, Cristiano Ronaldo este în continuare criticat după eliminarea lui Juventus din Champions League.

Pe lângă fanii lui Juventus şi fostul conducător al "Bătrânei Doamne", Luciano Moggi, l-au atacat de Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo atacat de Luciano Moggi după eliminarea lui Juventus din Champions League

Luciano Moggi este nemulţumit de Cristiano Ronaldo la Juventus şi a redactat o scrisoare prin care îl critică pe portughez.

"Ronaldo, care a devenit pentru toată lumea un ţap ispăşitor, a vrut să arate ce mare jucător este şi că nu trebuie criticat.

A dat trei goluri, dar după fiecare reuşită contra lui Cagliari şi-a dus mâna la ureche pentru a le spune tuturor că nu au dreptate.

Nimeni nu contestă că e un mare jucător, dar nici el nu trebuie să se supere dacă strâmbăm din nas pentru că a fost breşa de la golul de 2-2 prin care Porto a obţinut calificarea.

A greşi este omeneşte. Am fost printre cei care s-au opus cumpărării lui din cauza că împovăra financiar clubul şi pentru că avea 34 de ani.

Cei care l-au adus au fost de altă părere şi au demarat o afacere care a adus beneficii imaginii fotbalului italian pentru că se vorbeşte mereu despre el.

Ar trebui să precizez că Juve a câştigat aceleaşi titluri ca atunci când CR7 era la Madrid. Înainte de venirea lui, jucam finale, acum suntem eliminaţi în optimi.

Fanii sunt pătimaşi şi îl consideră principalul vinovat, deşi nu e aşa. Dar dreptul de a critica este unul inalienabil, iar Cristiano trebuie să accepte criticile, aşa cum primeşte laudele" a scris Luciano Moggi.

Cristiano Ronaldo viitorul lui Juventus

Chiar dacă starul portughez este atacat din toate părţile şi unii fani ai lui Juve vor ca Ronaldo să plece, şefii torinezilor sunt de altă părere şi Cristiano va mai rămâne în componenta "bianconerilor".

"Acest subiect mă face să zâmbesc. Nu m-am gândit niciodată, în cariera mea, că va trebui să discut astfel despre Cristiano Ronaldo. Am crescut într-un mic sat din Valpadania şi am auzit discursuri ale lui Baggio, Mazzola...

Ronaldo este golgheter în Serie A, a câştigat 5 "Baloane de Aur". Este un privilegiu să-l avem şi îl ţinem strâns. Cu siguranţă reprezintă viitorul Juventus. Suntem foarte fericiţi de ceea ce face şi suntem încântaţi că avem astfel de campioni alături de noi", a declarat directorul lui Juventus, conform celor de la juventusnews24.com.

 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare