Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din lume. Atacantul portughez a marcat golul cu numărul 759 al carierei

Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din lume. Atacantul portughez a marcat golul cu numărul 759 al carierei
Comentarii

Cristiano Ronaldo a marcat golul cu numărul 759 din cariera sa şi a intrat în top 3 al celor mai buni marcatori din lume.

Cristiano Ronaldo cel mai bun marcator din lume

Atacantul portughez a marcat golul cu numărul 759 al carierei de fotbalist, în meciul Juventus - Sassuolo, terminat cu scorul 3-1. Mai multe surse au specificat că Ronaldo l-ar fi egalat pe Josef Bican în ierarhia celor mai buni marcatori all-time din fotbal. 

Mai multe publicaţii din presa internaţională au spus că Ronaldo este la egalitate de goluri cu Bican, însă altele susţin că atacantul ceho-austriac are 805 goluri oficiale.

Potrivit celor de la FIFA, care au postat în septembrie 2020 un articol pe site-ul oficial, despre Josef Bican în care spun că fostul atacant al lui Slavia Praga a marcat în cariera sa 805 goluri în 530 de partide, el reuşind să aibă o medie a golurilor de 1,52 pe meci, în perioada 1931-1955.

Cu toate acestea, Cristiano Ronaldo rămâne în acest moment pe locul 2 în topul celor mai buni marcatori all-time şi mai trebuie să marcheze 46 de goluri pentru a-l putea egala pe Josef Bican.

Ronaldo a trecut pe la mai multe echipe în cariera sa, unde a marcat foarte multe goluri. El a înscris 5 goluri pentru Sporting, 118 pentru Manchester United, 450 pentru Real Madrid, 84 pentru Juventus şi 102 pentru Portugalia. În acest moment Ronaldo este cel mai bun marcator din lume cu cele 759 de reuşite în 1037 de partide şi este urmat de Messi, care are 719 goluri în 894 de meciuri.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare