Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo cere două transferuri de top la Juventus! Ce staruri pot ajunge în vară în Italia

Cristiano Ronaldo cere două transferuri de top la Juventus! Ce staruri pot ajunge în vară în Italiagalerie foto

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Potrivit presei internaţionale, Juve s-ar putea întări în stagiunea viitoare cu două piese grele din Premier League.

Cristiano Ronaldo solicită întăriri la Juventus pentru ca proiectul campioanei Italiei să fie unul puternic din seonul viitor. Potrivit presei spaniole, ”Bătrâna Doamnă” vrea să transfere astfel în vară doi jucători importanţi din Premier League. Ambii vin de la Manchester United şi ar aduce probabil un plus considerabil actualei campioane din Serie A.

Este vorba despre Paul Pogba şi David de Gea, fotbalişti cu experienţă, obişnuiţi cu un nivel înalt al competiţiei.


Fiecare dintre ei traversează momente dificile la formaţia de club actuală, o situaţie care poate facilita trecerea lor la Juventus.

În cazul lui De Gea, United ar vrea să parieze din sezonul viitor pe Dean Henderson, portar crescut în club. În plus, De Gea are un salariu uriaş chiar şi pentru Premier League, iar United ar vrea să scape de această sumă considerabilă. Pe de altă parte, Pogba mai are contract până în vara lui 2022, iar agentul său, Mino Raiola, vede cu ochi buni o revenire a starului francez în tricoul lui Juventus.

70 de milioane de euro ar trebui să plătească Juve pentru a-l avea pe Pogba, susţine presa italiană. De Gea ar putea ajunge pentru o sumă mult mai mică în Serie A, una cuprinsă între 25 şi 30 de milioane de euro.

Dacă Juve i-ar transfera pe cei doi, foarte probabil, sosirile acestora ar fi echivalente cu plecările altor doi jucători din lot: Paulo Dybala şi Wojciech Szczęsny. 

Juve a învins-o în Serie A pe Genoa, scor 3-1. Kulusevski, Morata şi McKennie au marcat golurile torinezilor, în timp ce Scamacca a marcat pentru formaţia oaspete. Campioana este pe locul trei în Serie A cu 62 de puncte, la 12 puncte de liderul Internazionale Milano.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldopogbade gea 

viewscnt
Articole similare