Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo curtat de două cluburi uriaşe. Portughezul urmează să îşi alege unde va continua să facă senzaţie

Cristiano Ronaldo curtat de două cluburi uriaşe. Portughezul urmează să îşi alege unde va continua să facă senzaţie
Comentarii

Juventus a fost eliminată din Champions League de Porto, iar şansele lui Cristiano Ronaldo pentru a mai rămâne la italieni par să scadă.

Cristiano Ronaldo nu este deloc mulţumit de faptul că Juventus a fost eliminată din Champions League, de Porto. Portughezul pare că nu va mai sta prea mult timp la "Bătrâna Doamnă" şi este în căutarea unei noi provocări.

Cristiano Ronaldo curtat de două cluburi uriaşe

Cristiano Ronaldo este mai mult ca niciodată pe picior de plecare de la Juventus. După eşecul din optimile Champions League, portughezul se gândeşte la o despărţie de gruparea italiană, iar pe urmele sale sunt câteva echipe care ar oferi oricât pentru a face senzaţie acolo.

Atacantul lui Juve are 36 de ani şi mai are contract cu "bianconerii" până la finalul sezonului 2021/2022. Se pare că presa din Italia a scris mai multe articole şi au lansat zvonuri prin care cei din conducerea lui Juventus se gândesc să îl cedeze pe portughez la finalul acestui sezon, pentru a putea să mai primească o sumă importantă de bani de pe urma lui Ronaldo.

Potrivit celor de la AS, Cristiano ia şi el în calcul despărţirea de "zebre". Ronaldo a venit de la Real Madrid la Torino în 2018 şi avea planuri mari, cel mai important fiind câştigarea trofeului Champions League, iar Juve nu a reuşit acest lucru în cele 3 sezoane petrecute împreună.

Motivul despărţirii dintre Juve şi Ronaldo

Se pare că Andrea Agnelli, CEO-ul lui Juventus, pregăteşte un nou proiect la gruparea din Torino şi nu se ştie încă dacă Ronaldo va face parte din el.

"Avem încă un an de contract, avem timp să vorbim cu Ronaldo dacă este necesar. Prelungirea contractului lui nu este pe ordinea de zi", a spus directorul celor de la Juve, Fabio Paratici, pentru cei de la Sky TV.

Eliminarea din optimile Champions League a dus la o adevărată lovitură pentru bugetul lui Juventus Torino. Iar acest lucru este un motiv în plus pentru despărţirea italienilor de portughez.

Cei de la Sport Mediaset susţin că şefii clubului încearcă să echilibreze cheltuiele, mai ales că veniturile au scăzut considerabil din cauza pandemiei. În acelaşi timp, îşi doresc să păstreze echipa la un înalt nivel de performanţă.

”Victimă” acestei reforme ar fi şi Cristiano Ronaldo, care ar putea pleca după doar doi ani la Juventus. Jurnaliştii italieni susţin că oficialii campioanei Italiei vor să scape de salariul lui Cristiano Ronaldo, care brut înseamnă în jur de 50 de milioane de euro.

Portughezul urmează să îşi alege unde va continua să facă senzaţie

Juventus i-a stabilit deja un preţ lui Cristiano Ronaldo, acesta este în valoare de 60 milioane de euro. Sumă deloc mare pentru PSG, acesta fiind unul dintre marile cluburi la care Ronaldo ar putea ajunge după plecarea de la "Bătrâna Doamnă".

Problema pe care o prezintă un eventual transfer al lui Ronaldo, nu este acela că portughezul nu ar juca la fel de bine sau suma transferului, ci salariul, pe care nu oricine şi-l permite. Clubul pentru care evoluează Neymar şi Mbappe este dispus să ajungă la o înţelegere şi să îi ofere salariul dorit lui Cristiano, mai ales că preşedintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi este un mare admirator al portughezului şi îl vrea neapărat la echipă.

Potrivit celor de la Le Parisien, preşedintele lui PSG este încă în discuţii, pentru un transfer al starului celor de la Juve, cu Jorge Mendes, impresarul lui Cristiano Ronaldo. Se pare că înţelegerea dintre cele două părţi ţine de plecarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid, ceea ce ar face ca jucătorul francez să nu poată evolua alătrui de idolul său.

Dacă Mbappe ar pleca de pe Parc des Princes, atunci cei de la PSG ar fi mai aproape să îşi îndeplinească visul de a-i transfera pe Ronaldo şi Messi, care nu mai are un viitor stabil la Barcelona.

Revenire pe Bernabeu la Real Madrid

Cristiano Ronaldo ar putea să se întoarcă acolo unde a făcut istorie şi unde a avut parte de cele mai fumoase momente ale carierei. Se pare că jurnaslitul Josep Pederol, susţine faptul că Jorge Mendes a luat legătura cu Real Madrid pentru o posibilă revenire a portughezului pe Bernabeu.

Cristiano Ronaldo este cotat la 60 milioane de euro, potrivit transfermarkt şi este cel mai bun marcator din istoria fotbalului, cu peste 770 de goluri.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare