Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo, dat de gol de iubita sa! La ce echipă va juca în sezonul viitor. Anunţul care surprinde pe toată lumea

Cristiano Ronaldo, dat de gol de iubita sa! La ce echipă va juca în sezonul viitor. Anunţul care surprinde pe toată lumea

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Cristiano Ronaldo (36 de ani) are viitorul fotbalistic incert. Andrea Pirlo a plecat de la Juventus şi a fost înlocuit cu Max Allegri, iar despre starul lusitan se spune că va pleca de la Torino. Iubita sa, Georgina Rodriguez, a făcut un anunţ surpriză şi le-a spus jurnaliştilor că Ronaldo va rămâne la Juventus.

Cristiano Ronaldo, dat de gol! Georgina le-a spus jurnaliştilor la ce echipă va juca în sezonul viitor

Juventus n-a avut parte de un sezon bun şi a ratat titlul în Serie A după nouă ani, deşi Cristiano Ronaldo a fost la înălţime şi a marcat foarte multe goluri pentru "Bătrâna Doamnă". Andrea Pirlo a fost dat afară şi nici Ronaldo nu e sigur că va mai rămâne la Torino. Cu toate acestea, iubita lui Ronaldo, Georgina Rodriguez, a făcut un anunţ surpriză.

Georgina Rodriguez s-a întâlnit cu jurnaliştii spanioli pe stradă, iar aceştia au înterbat-o ce va face Cristiano Ronaldo. Iubita portughezului le-a răspuns că acesta va rămâne la Juventus, în ciuda speculaţiilor. "Ronaldo va rămâne sau va pleca de la Juventus?" a fost întrebarea jurnaliştilor, la care Georgină a răspuns simplu: "Se queda", ceea ce se traduce din spaniolă ca "Rămâne".

Cristiano Ronaldo e dorit de PSG şi Manchester United, iar potrivit presei din străinătate acesta e tentat să revină pe Old Trafford.

Ronaldo a marcat 36 de goluri şi a livrat patru pase de gol în 44 de meciuri din toate competiţiile acestui sezon la Juventus şi mai are contract cu "Bătrâna Doamnă" până în vara lui 2022.

Afla mai multe despre: georgina rodriguezcristiano ronaldojuventusechipa 

viewscnt
Articole similare