Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo era problema? Start dezastruos de sezon pentru Juventus. În acelaşi timp, portughezul rupe plasele în Anglia

Cristiano Ronaldo era problema? Start dezastruos de sezon pentru Juventus. În acelaşi timp, portughezul rupe plasele în Angliagalerie foto

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Juve, pare să lase urme adânci pentru trupa lui Max Allegri.

Presa din Anglia remarcă diferenţele dintre Juventusul lui Cristiano Ronaldo şi cel de astăzi, care traversează un debut de sezon dezastruos în Serie A.

A fost Cristiano Ronaldo o problemă pentru Juve?

Nu puţini au fost fanii lui Juve care s-au bucurat de plecarea lui Cristiano Ronaldo în această vară.

Totuşi, după startul de sezon din Premier League, respectiv Serie A, tot mai mulţi dintre ei tind să-l regrete pe super starul lusitan, revenit între timp la Manchester United.

Juventus a remizat cu Udinese şi AC Milan în acest start de sezon şi a pierdut partidele cu Empoli şi Napoli. Formaţia lui Max Allegri are doar două puncte după primele patru runde.

Doar Cagliari şi Salernitana sunt în acest moment sub Juventus în clasamentul din Italia, trupa lui Allegri având un start dezastruos de sezon în Serie A. În stagiunea 2018-2019, Juve, cu Ronaldo în teren, a bifat cel mai bun start din istoria sa. La scurt timp distanţă după ce l-a pierdut pe Cristiano, Juve are cel mai slab start de sezon din ultimii 66 de ani!

În acelaşi timp, proaspăt transferat de Manchester United, Cristiano Ronaldo a marcat deja de trei ori în primele sale două apariţii în Premier League.

Juve are ocazia să-şi îmbunătăţească startul modest de sezon, etapa viitoare, când trupa lui Allegri se deplasează la Spezia, într-un meci considerat de presa de specialitate din Italia,drept unul abordabil.

  • 4 goluri are Cristiano Ronaldo la Manchester United în primele sale trei meciuri
  • 101 goluri a marcat portughezul pentru Juve în 134 de partide
  • 81 dintre golurile marcate de Cristiano la Juve au fost marcate în Serie A

Afla mai multe despre: cristiano ronaldojuventusmanchester united 

viewscnt
Articole similare