Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo, făcut praf de presa italiană, în urma partidei slabe cu Porto. Gazzetta dello Sport i-a dat nota 4,5, cea mai mică de pe teren

Cristiano Ronaldo, făcut praf de presa italiană, în urma partidei slabe cu Porto. Gazzetta dello Sport i-a dat nota 4,5, cea mai mică de pe teren

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Cristiano Ronaldo a avut parte de o seara neaşteptat de slabă. Starul portughez a fost incapabil să influenţeze partida în vreun fel şi a fost de vină la al doilea gol marcat de Porto, după ce mingea i-a trecut printre picioare.

Juventus a fost eliminată ruşinos din Champions League. După ce a pierdut parida tur, ”bătrâna doamnă” a reuşit să se impună de această dată, dar a pierdut cu scorul general 4-4 din cauza faptului că Porto a dat mai multe goluri în deplasare. Astfel, sezonul slab al torinezilor continuă, iar dacă deobicei Ronaldo putea să câştige meciuri pentru echipă singur, acum a fost cel mai slab jucător din teren.

Cristiano Ronaldo, făcut praf de presa italiană

Gazzetta dello Sport l-a notat pe portughez cu nota 4,5, cea mai mică din teren, iar diverse publicaţii nu s-au sfiit din a îi critica prestaţia vedetei de 36 de ani.

”Multă suferinţă, mişcări în gol, puţină frustrare şi pase greşite. Îi pasează lui Chiesa, care transformă şi risipeşte o lovitură de cap în a doua repriză. Nu e seara lui şi e clar la final: lovitura liberă a lui Sergio Oliveira trece printre picioarele lui”, au scris cei de la Tuttosport.

Astfel, Juventus e eliminată în optimile Ligii Campionilor pentru al doilea an consecutiv şi se află la 10 puncte de liderul Inter în campionat, însemnând că, dacă nu câştigă finala Cupei Italiei, Pirlo va rămâne cel mai probabil fără slujbă.

Afla mai multe despre: juventusportocristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare