Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo, favorit la câştigarea Balonului de Aur. Detaliul care sugerează că portughezul va cuceri trofeul pe 2 decembrie

Cristiano Ronaldo, favorit la câştigarea Balonului de Aur. Detaliul care sugerează că portughezul va cuceri trofeul pe 2 decembrie
Comentarii

Atacantul echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, a devenit favorit la câştigarea Balonului de Aur, anunţă Corriere dello Sport.

O delegaţie a revistei France Football s-a întâlnit zilele trecute cu Cristiano Ronaldo, la Torino. Francezii ar fi înregistrat un interviu cu starul portughez care ar urma să fie publicat după decernarea Balonului de Aur, programată pe 2 decembrie, la Turnul Eiffel din Paris.

La întâlnire ar fi luat parte şi directorul sportiv al lui Juventus Torino, Fabio Paratici.

Italienii consideră că acesta este un semn că Ronaldo va cuceri din nou Balonul de Aur, trofeu pe care l-a mai câştigat în 2008, 2013, 2014, 2016 şi 2017. Tot cinci trofee are în palmares şi Leo Messi, care a urcat pe prima treaptă a podiumului în 2009, 2010, 2011, 2012 şi 2015.

În acest an, Cristiano Ronaldo a cucerit titlul şi Supercupa Italiei cu Juventus, precum şi Liga Naţiunilor cu Portugalia.

Cei 30 de jucători nominalizaţi la Balonul de Aur:

Mohamed Salah, Eden Hazard, Marquinhos, Raheem Sterling, Joao Felix, Lionel Messi, Riyad Mahrez, Kevin De Bruyne, Kalidou Koulibaly, Antoine Griezmann,Virgil van Dijk,  Bernardo Silva, Heung-min Son, Robert Lewandowski, Roberto Firmino, Cristiano Ronaldo, Alisson, Matthijs de Ligt, Karim Benzema, Georginio Wijnaldum, Kylian Mbappé, Trent Alexander-Arnold, Donny van de Beek, Pierre-Emerick Aubameyang, Marc-André ter Stegen, Sadio Mané, Sergio Agüero, Frenkie De Jong, Hugo Lloris, Dusan Tadic.

Afla mai multe despre: ronaldo 

viewscnt
Articole similare